Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara asta sunt si eu constructor cu Arabesque

Oamenii sunt constructori priceputi, au reusit sa ridice constructii monumentale inca din antichitate. Totusi cel mai important lucru pentru un om este propria locuinta de care se ingrijeste intotdeauna ca de “ochii din cap”. Se spune ca tot omul mai face ce face si din cand in cand o mai pateste, il loveste ghinionul cand ii este lumea mai draga. Asa am patit de revelion cand am plecat toti de acasa pentru a petrece sarbatorile la munte. Am lasat centrala termica pe 15 grade, ca sa nu inghete instalatia si ne-am dus linistiti la munte. La intoarcere am avut o surpriza nu tocmai placuta, cand am intrat in casa ne-a lovit un frig mai aspru decat era afara. Am fugit repede la centrala termica ca sa constat ca era oprita. Am verificat daca este curent electric in casa, asa am depistat ca nu aveam curent electric. Repede am verificat sigurantele unde am gasit problema. Cred ca a fost o pana de curent electric cat timp am fost plecati de acasa si probabil cand a revenit au sarit sigurantele. Dupa ce am rezolvat curentul electric, am inceput sa verific caloriferele si instalatia de incalzire. De ce-mi era frica nu am scapat, in camera cu trei pereti exteriori, cea mai expusa la frig a inghetat unul din calorifere, o parte din apa s-a scurs pe jos umfland si inghetand parchetul. Din pacate nu am avut cum sa prevad o pana de curent, obligat fortat a trebuit sa schimb caloriferul a carui elementi au fost dislocati si o parte din teava, a doua zi. 

Arabesque - Materiale de constructii si finisaje
Cunosc oferta de produse si preturile bune de la Arabesque de unde am achizitionat cele necesare pentru montatul caloriferului, o bucata de teava si fitinguri. Intotdeauna am apreciat faptul ca poti cumpara retail din magazinul Arabesque nu numai en-gross. N-am avut incotro, desi trebuia schimbat parchetul am decis sa o fac doar la primavara cand vine vremea buna. Ca sa previn inca o catastrofa am decis impreuna cu familia ca este cazul sa investim intr-o inzolatie termica exterioara a casei cu polisteren expandat. Intre timp, am inceput sa ma organizez, sa-mi fac planuri si o documentare in vederea achizitiei de materiale pentru renovarea camerei in interior si pentru izolatia exterioara a casei. In demersul meu am avut parte de o surpriza placuta din partea celor de la Arabesque, cand am descoperit ca poti face totul online prin intermediul magazinului online Arabesque. Surprinzator pentru mine a fost sa descopar ca toate produsele comercializate in magazin sunt listate si in magazinul online. Acest lucru mi-a luat o piatra de pe inima, nu mai eram nevoit pentru orice produs sa dau o fuga in magazin ca sa vad daca gasesc la raf acel produs si pretul la care il pot achizitiona.

Parchet laminat
Accesand magazinul online Arabesque am putut sa-mi fac documentarea exact in ritmul meu, fara stresul mersului in depozit, fara timpul pierdut in trafic si fara sa fiu constrans de un orar de functionare a magazinului. Tot online am beneficiat de consiliere tehnica de la un consilier Arabesque, consiliere de mare ajutor pentru ca am inteles exact ce si cum trebuie facut, ce cantitati de materiale am nevoie si ce tipuri de materiale trebuie sa folosesc pentru lucrarea interioara, dar si pentru cea exterioara. De foarte mare ajutor mi-a fost configuratorul online de pe situl Arabesque. Doar m-am jucat cu mouseul de atatea ori si am facut atatea combinatii de culori pentru interiorul camerei, pana am ajuns la o varianta optima din punctul meu de vedere. Apoi cu un click te duci direct la produsul cu specificatiile cele mai apropiate de modelul ales in configurator. O consiliere tehnica gratuita este de mare ajutor cand trebuie sa comanzi necesarul de parchet laminat si accesorii, este mult mai simplu sa dai dimensiunile camerei si consilierul iti calculeaza cate placi de parchet ai nevoie si pretul pe care trebuie sa-l achiti. In plus, poti primi informatii suplimentare care sa te ghideze cum sa achizitionezi toate materialele de care ai nevoie pentru lucrare.

Polistiren expandat
Am rasuflat usurat, parca cineva mi-a luat un bolovan de pe piept, cand am aflat ca pot comanda materialele direct de pe site printr-o comanda online, simplu si usor. Chiar pot comanda linistit materialele pe rand fara sa tremur de emotie ca la un moment dat poate se termina stocul dintr-un anumit produs. Am primit asigurari in acest sens ca la Arabesque pe langa pretul bun au stocuri mari din fiecare articol. Acest lucru imi ofera posibilitatea sa jonglez cu bugetul dar si cu spatiul de depozitare, daca realizez comenzile de materiale pe rand, doar online, in functie de cum avanseaza lucrarea. Un lucru foarte important pentru oricine construieste, renoveaza sau amenajeaza un spatiu. Intotdeauna apar probleme cu bugetul si depozitarea materialelor, dar scapi de aceasta povara comandand si construind inteligent cu Arabesque online. Sincer, trebuie sa recunosc ca eram putin stresat de volumul polistirenului si a meterialelor necesare pentru izolatia termica exterioara, cautam solutii de transport cat mai ieftine care sa nu includa utilizarea si transformarea propriului autoturism in transportor de materiale de constructii. M-am simtit usurat cand am primit asigurari de la reprezentantii Arabesque ca ei asigura si transportul materialelor direct la lucrare. Nici nu puteam primi o veste mai buna, pe langa faptul ca evident scuteam autoturismul personal de transport, economiseam combustibil si timpul petrecut in trafic.

Configurator online Arabesque
Pregatit cu documentatia si lamurit din punct de vedere tehnic, am demarat in ritmul meu, amenajarea camerei mai intai, apoi intentionez sa rezolv izolatia exterioara. Sper sa finalizez totul pana la sarbatorile de Paste. Ramai surprins cat de usor si comod poti comanda online si a doua zi masina de la Arabesque aduce materialele direct la lucrare. Nici nu trebuie sa fii prezent la receptia marfii, cineva din familie sau chiar mesterul o poate face in locul tau. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca niciodata nu a fost mai simplu si usor sa construiesti ca acum, cand Arabesque iti livreaza materialele in functie de fiecare etapa de lucru, fara sa te aglomerezi cu sctocuri si fara sa-ti transformi curtea sau o parte din locuinta in depozit de materiale de constructii. 

www.arabesqueonline.ro
Recomand magazinul online Arabesque pentru ca pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.). In plus, magazinul Arabesque asigura servicii de consiliere tehnica de specialitate, fasonare si debitarea otelului beton, colorare a vopselelor si tencuielilor decorative, decupare panouri pal si cantuire, dar si transport gratuit la santier. 

9 comentarii:

  1. Deci astia is mega tari. au catalog si pe limba maghiara!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si numai ca au, dar si merge....:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este chiar culmea sa nu mearga ceva pe situl Arabesque :)

      Ștergere
    2. A, fi serios. Is buni, dar oare is mai buni ca aia de la Dedeman? Si praktiker e ok. Pe arabesque asta trebuie sa mai imvestigham.

      Ștergere
  3. eu tot cu Arabesque m-am descurcat cand am ales tigla metalica pentru casa soacrei ! Am ales bine pentru ca nu a avut niciun viciu

    RăspundețiȘtergere
  4. totul intr-un singur loc si ai casa gata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si poti comanda totul online si mai ai transportul materialelor la lucrare gratuit

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro