Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Haide la Concertul Nicu Alifantis din Alba Iulia

Anul trecut cu ocazia aniversarii a 40 de ani de cariera muzicala, maestrul Nicu Alifantis a oferti iubitorilor de muzica buna albumul “Mozaic” un album aniversar. Dupa lansarea albumului Mozaic de anul trecut, acum a venit momentul ca in perioada 23 februarie -30 aprilie maestrul Nicu Alifantis sa porneasca in Turneul National Nicu Alifantis sub numele generic “40 de ani de muzica - Mozaic” inceput in 16 decembrie la Cluj, sustinand o serie de concerte maraton in tara ca sa ne incante live cu muzica buna. 

 Turneul National Nicu Alifantis “40 de ani de muzica - Mozaic”
In 5 aprilie Nicu Alifantis sustine un Concert de zile mari in Alba Iulia, la Casa de Cultura, de la orele 19. Toti cei care doresc sa il vada din nou pe maestrul Nicu Alifantis in concert live la Alba Iulia pot achizitiona bilete de la agentia salii de spectacol sau de pe bilete.ro

Despre noul album Mozaic, maestrul Nicu Alifantis declara: 

“A fost o poveste de dragoste, spusa in diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic. 

Un amalgam de ritmuri si stiluri muzicale, de instrumente clasice si exotice, de sonoritati neasteptate, precum o imbratisare deosebit de tandra. 14 cantece dedicate femeii, dragostei si prieteniei, fiecare cu istoria sa. 

Nicu Alifantis” 

Nicu Alifantis s-a nascut in Braila, la 31 mai 1954 si este cantaret de muzica folk, poet si actor roman contemporan. Si-a inceput activitatea artisitica in anul 1973 si pana in prezent a incantat miile de spectatori si telespectarori cu prezenta sa scenica si interpretarile de exceptie. Eu am facut cunostinta cu Nicu Alifantis prin intermediul Cenaclu Flacara in timpul regimului comunist si de pe inregistrarile de muzica folk de pe casete audio ale vremii. De atunci m-am indragostit de muzica folk si-l ascult cu placere intotdeauna pe maestrul Nicu Alifantis. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro