Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Culori de primavara pentru ochii tai de la Lensa

Iubim filmele in general, dar mai ales ecranizarile SF sau cele cu multe efecte speciale care ne tin cu sufletul la gura, lipiti de cu ochii de ecranul televizorului. Nu de putine ori avem surpriza sa apara in filme personaje a caror ochi au culori diferite fata de cele cu care suntem familiarizati. Remarcabili si in acelasi timp spectaculosi sunt ochii personajelor care imita ochii felinelor, ochii reptilelor sau chiar modele de ochi nemaiintalniti pe pamant care se presupun ca apartin extraterestrilor. Este interesant si in pofida admiratiei pe care o simtim de cele mai multe ori, ne punem intrebarea logica cum au reusit producatorii si specialistii care au creat filmele, sa realizeze asemenea efecte vizuale. Prin ce metode au reusit, sau ce produse speciale au creat? Oricum privim lucrurile, tehnologia prin care poti schimba atat de spectaculos culoarea ochilor este disponibila acum maselor largi de oameni. Sunt sigur ca se folosesc lentile de contact colorate, pentru a realiza o schimbare atat de spectaculoasa si de efect a ochilor. 

Lentile de contact colorate
Vestea buna este ca poti achizitiona personal cele mai frumoase lentile colorate online din Lensa, cel mai mare magazin virtual de lentile de contact, lentile colorate si accesorii pentru lentile, la preturi accesibile oricarui buzunar. O sa ramai perplex cand o sa descoperi cate lentile colorate interesante si in acelasi timp spectaculoase gasesti in magazinul online Lensa, in categoria “crazy”. Daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta la un eveniment special sau nu, trebuie sa achizitionezi cateva perechi de lentile colorate crazy si o sa captezi toate privirile. Spre exemplu, ce zici de lentile Crazy Anaconda? Oare ce impresie vei face intre prietenii tai la un eveniment daca ti-ai pune aceste lentile colorate iesite din comun? Sunt sigur ca efectul o sa fie neasteptat, de la rumoare, teama, uimire, pana la surpriza totala, o sa citesti pe chipurile celor prezenti.

Lentile Crazy Anaconda
Dar ce parere ai despre lentile Crazy Red Devil? Simti un fior care te cuprinde doar cand iti imaginezi cum este sa privesti in ochi o persoana cu asemenea ochi? Sunt sigur ca da. Intr-adevar lentilele colorate Crazy Red Devil sunt spectaculoase si de efect, sunt potrivite in special pentru evenimentele de Halloween sau baluri mascate care se organizeaza frecvent. In schimb iti poti achizitiona din cel mai mare magazin online de linetile colorate orice model de lentile crazy iti pofteste inimioara. 

Lentile Crazy Red Devil
In universul lentilelor colorate Lensa, descoperi ca lentilele de contact colorate se pot aplica atat persoanelor cu ochii deschisi la culoare cat si celor cu ochii inchisi la culoare. Surprinzator insa, este pretul extrem de mic al letilelor de contact colorate. Cel putin este nemaipomenit sa descoperi ca poti sa-ti schimbi culoarea ochilor la un pret mai mic decat o masa luata intr-un restaurant de tip fast-food. Acest lucru este cu adevarat incredibil, dar adevarat. 

www.lensa.ro
Aplicarea si intretinerea lentilelor colorate se face extrem de simplu si usor. Ca sa pastrezi calitatea lentilelor la standarde superioare acestea se tin intr-o solutie salina tamponata in concentratie de 0.8%. Lentilele colorate sunt confectionate din Terpolymer 55% si apa 45%, au toate avizele de la Ministerul Sanatatii si respecta toate standardele impuse de Uniunea Europeana. Folosirea lentilelor colorate si intretinerea lor este simpla si nu necesita tehnologie atat de sofisticata, fiind accesibile tuturor. Lensa.ro este cel mai mare magazin online de lentile de contact colorate din Romania. Toate lentilele de contact, solutiile si accesoriile comercializate in magazin sunt de cea mai buna calitate. Calitatea produselor si a serviciilor oferite de magazinul online Lensa sunt recomandate de numarul mare al clientilor multumiti care confirma acest lucru prin testimoniale. Daca doresti sa-ti schimbi culoarea ochilor si sa uimesti asistenta la orice eveniment, chiar cu lentile din categoria “crazy”, o poti face simplu si usor prin intermediul Lensa.ro cel mai mare magazin online de lentile de contact si lentile colorate din Romania.

9 comentarii:

  1. oare asta doare sau ai sentiment de arsura cand le porti multa vreme?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De durut nu doare si nici sentiment de arsura nu ai daca le pastrezi dupa recomandarea producatorului.

      Ștergere
    2. E beneifc pentru cei care au urati caprui. Multe persoane au din aia.

      Ștergere
  2. trebuie sa recunosc faptul ca unele nuante sunt incitante :D !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt incitante mai ales acelea din categoria "crazy" :)

      Ștergere
  3. Ce fain trebuie sa fie sa-ti asortezi ochii cu hainele :)) . Ciar n-am mai vazut astfel de culori la lentilele de contact.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Lensa este singurul magazin online ce comercializeaza astfel de lentile, nici eu n-am mai vazut pana la ei.

      Ștergere
  4. visez la o vampa cu ochii rosii !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro