Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cu doua sau mai multe roti prin parc

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata fiecaruia, care trece atat de repede, parca nici nu apuci sa te bucuri cu adevarat de anii copilariei indeajuns. Este destul de ciudat faptul ca in anii copilariei imi doream atat de mult sa cresc mare, iar acum as da orice ca sa ma reintorc in prioada copilariei si sa raman acolo. Chiar daca suntem adulti iubim in continuare jucariile si ne bucuram impreuna cu copiii cand ne jucam impreuna. Prentu copiii nostri facem toate sacrificiile ca sa le oferim tot ce este mai bun, sa le oferim o viata linistita fara griji plina de iubire in sanul familiei. Vrem si facem orice din dragoste pentru copiii nostri, dorim sa fie fericiti si sa se bucure de viata, sa nu le lipseaca nimic din ce poate ne-a lipsit noua in copilarie.

Kart Berg Ferrari FXX Racer
Am trait o copilarie in care jucariile erau putine si era o adevarata sarbatoare cand primeam cadou o jucarie de la parinti. Imi lipseau masinile de orice fel, oricat de tare le iubeam niciodata nu aveam destule. In comparatie cu zielele de azi cand magazinele de jucarii sunt pline cu cele mai frumoase si interesante modele de masini, trenulete, avioane, cu sau fara actionare mecanica ori electrica, cu sau fara radio comanda toate sunt jucarii extraordinare. Fiecare baietel are de unde alege cele mai tari jucarii realizate vreodata. In plus, ieftinirea materialelor si a tehnologiei de fabricare, fac jucariile accesibile tuturor copiilor. Internetul ne ofera posibilitatea de a gasi cele mai frumoase magazine de jucarii. Magazinul online de jucarii BestKids este un magazin cu o gama variata de jucarii si articole pentru copii. Exact cum echipa BestKids inearca sa ne comunice prin denumire aici gasesti tot ce e mai bun pentru copilul tau in materie de jucarii la preturi accesibile oricarui buzunar.

Lamborghini Gallardo
Dupa o iarna lunga, vremea buna isi face timid aparitia si ne indeamna sa iesim la plimbari in natura sau in parcurile publice. Cu atat mai mult baieteii s-au cam plictisit de stat in casa si plini de energie ne roaga sa mergem afara cu ei. In general copilul incearca sa imite parintii, de exemplu daca noi avem o masina si ne ocupam de ea, cu siguranta si copilul nostru tanjeste sa dupa o masina a lui, chiar daca este de jucarie. Pentru plimbarile in parc o masina cu pedale este cea mai buna optiune pentru copilul nostru. Pentru ca face miscare, consuma energie si se bucura de propria lui masina. O masina cu pedale sau electrica in culoare rosie sau un roz se preteaza perfect pentru gusturile fetitelor. In magazinul online BestKids gasesti cele mai frumoase modele de masini cu pedale, in plus magazinul ofera transport gratuit pentru toate modelele de masini cu pedale.

Injusa EVO Spiderman
O masina cu pedale exceptionala este Lamborghini Gallardo de culoare alba, cu siguranta visul oricarui baietel. Masina la fel de fermecatoare ca varianta orginala, o masinuta chic, eleganta si atractiva. Masina este un cadou ideal pentru baietei dar si un capriciu de invidiat pentru colectionari, aceasta este reproducerea perfecta la scara a originalului. Lamborghini Gallardo se livreaza complet asamblata, are dimensiuni 125x54 cm, cantareste 12 kg si este recomandata pentru varste peste 3 ani. Masina este confectionata dintr-un sasiu din aliaj usor si o caroserie din polietilena dura si flexibila, vopsita cu o vopsea non-toxica rezistenta la zgarieturi si lovituri. Masina cu pedale Lamborghini Gallardo este un cadou special, frumos si util pentru baietelul tau, ofera-i cea mai tare masina cu pedale din magazinul online BestKids.

Mini Cooper Pink
Pentru baieteii cu multa energie un Kart Berg Ferrari FXX Racer este varianta cea mai tare pe care o pot avea. Cu acest Kart baiatul tau poate experimenta o acceleratie impresionanta intr-un Kart supermanevrabil. Dimensiunile Kartului sunt 133x79x80 cm cu o greutate de 40 kg. Kartul Ferrari este o bijuterie de vehicul cu pedale, echipat cu roti gonflabile pentru orice teren, cu cauciucuri sport, aparatori de noroi si un spoiler aerodinamic. Echipat cu un sistem automatic freewheel prin care pedalele se invart doar cand sunt actionate, fac din kartul Berg Ferrari FXX Racer un vehicul stabil pe orice teren. In plus, magazinul online BestKids ofera transport gratuit tuturor modelelor de karturi achizitionate.

Camion mare John Deere
O alternativa la masinutele cu pedale sunt masinutele electrice, pentru copii cu varste mai mari de 2 ani. Masina electrica Injusa EVO Spiderman este perfecta pentru baietei care iubesc mai mult iesitul afara in parc. Masina electrica are o stabilitate mare si un sezut confortabil pentru doi copii, fiind exclusa probabilitatea accidentelor nedorite, Masina este echipata cu un motor electric, alimentat de o baterie de 12V ce o propulseaza cu o viteza de 5 km/h avand cu o autonomie de 2 ore, suficient timp pentru a satisface nevoile copilului la o plimbare prin parc sau prin fata blocului. Modelul EVO Spiderman este confectionata din material plastic de inalta calitate, rezistent la zgarieturi si lovituri. 

Tractor mare John Deere
Din categoria masinutelor electrice, atat pentru baietei cat si pentru fetite, este modelul Mini Cooper Pink. Masinuta este cu telecomanda prin intermediul careia parintele are acces si o poate controla de la distanta. Masinuta scoate sunete si este echipata cu lumini, faruri luminoase, schimbator directie inainte sau inapoi. Acceleratie si frana pe pedala si o siguranta de protectie a motorului. In plus masinuta are un design realist fiind o copie fidela la scara a originalului. Orice model de masina electrica cu telecomanda achizitionata din magazinul online BestKids este livrata gratuit.

Cele mai mari reduceri le gasesti la BestKids
Se apropie cu repeziciune perioada concediilor, cand majoritatea dintre noi mergem la mare impreuna cu familia. Pe plaja se stie ca baieteii se plictisesc repede si noi in calitate de parinti responsabili ar trebui sa ne ocupam si sa oferim copilului alternative interesante cat mai atractive care sa-i ocupe timpul cat suntem la plaja. Din bagajul nostru nu ar trebui sa lipseasca un camion mare John Deere, cu roti care se invart si remorca functionala, perfect pentru joaca in nisipul de pe plaja. Un asemenea camion se poate achizitiona usor cu un simplu click din magazinul online de jucarii BestKids. Ca totul sa fie perfect, langa camion este necesar si un tractor mare John Deere, cu incarcator frontal, special conceput pentru joaca in nisip. Daca ne-am asigurat cu cele necesare pentru joaca in nisip, putem astepta linistiti perioada concediului cand totul o sa fie asa cum ne dorim. In schimb oferim copilului nostru cele mai tari jucarii din magazinul online BestKids.

www.bestkids.ro
Oricum privim lucrurile magazinul online de jucarii BestKids, ofera o gama variata de la articole si accesorii pentru bebelusi, la jocuri si joculete pentru copii, pana la balansoare, carucioare, produse de igiena sau sanatate si carti. BestKids se adreseaza atat copiilor cat si parintilor de toate varstele. Este orientat in special spre client, printr-o echipa de profesionisti ce face ca totul sa fie livrat in cel mai scurt timp la cele mai mici preturi. Daca trebuie sa faci un cadou si n-ai idei, apeleeaza cu incredere la specialistii de la BestKids care-ti ofera solitii practice. In plus te poti abona la newsletter-ul BestKids pentru ca sa fii la curent cu toate noutatile, produsele si campaniile de reduceri listate in cel mai tare magazin online de jucarii pentru copii.

4 comentarii:

  1. Hmmm, ce ii mai plac si fiului meu masinutele, dar daca se poate sa cat mai aproape de fie reale, cu motor si tot ce la trebuie, nu prea mai gusta masinutele cu pedala sau alte asemenea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei baietilor le plac masinile si motoarele :)
      Vezi ca sunt si masini cu motoare electrice in magazinul online BestKids

      Ștergere
  2. Eu is fat, dar si mie imi placeau cand eram mica masinutele...chiar aveam o gramada de "machboxuri", din alea micute. Chiar inca acum ma pasioneaza modelele mici de masini...si desigur, cat mai aproape de real, atat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi doream un kart in copilarie spre exemplu dar m-am multumit cu ceva masini de jucarie in final.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro