Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cel mai frumos cadou este sanatatea ta

Crudul adevar este ca sanatatea este cea mai importanta pentru orice om. Pornind de la premisa asta trebuie sa fim constienti ca boala si in special cancerul nu face diferente si nu alege, chiar daca ai bani, o pozitie sociala favorizata sau esti o persoana norocoasa de obicei. Boala dar mai ales cancerul loveste cand te astepti mai putin si de cele mai multe ori cand este deja prea tarziu. Cu boala nu ne putem juca deloc, statistic cancerul este cauza celor mai multe decese pe plan mondial. Cred ca nu exista om pe planeta care sa nu aiba o cunostinta care este bolnava de cancer sau a fost bolnava de cancer. 

Fa un control medical !
Suntem in luna martie, prima luna din primavara dedicata femeii. In aceasta perioada trebuie sa reamintim femeii, indiferent de statutul ei ca mai presus de orice este sanatatea ei. Femeile in general sunt predispuse cancerului de san si col uterin. Din pacate, Romania continua sa ocupe un loc fruntas in Europa in statisticile legate de incidenta si de mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin si a celui de san. In fiecare an, la noi in tara sunt descoperite 3.000 de cazuri noi de cancer de col uterin (de 16 ori mai mult decat media europeana), 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin (de 4 ori mai mult decat in Europa), iar alte 6 sunt diagnosticate zilnic cu cancer de san. Statisticile sunt cutremuratoare si ar trebui sa puna pe ganduri toate femeile. Toate femeile trebuie sa constinetizeze ca boala in special cancerul nu iarta pe nimeni, mai ales cand este descoperit prea tarziu. Cand vorbim de cancer sunt foarte importante masurile de preventie si depistarea lui in stare incipienta ca sa ai sperante ca poate fi tratat.

Un martisor de la Renasterea
Ca masuri preventive in diagnosticare precoce a cancerului de san si col uterin, fiecare femeie ar trebui sa faca o mamografie si un test Babes Papanicolau. Mamografia este un examen radiologic care poate determina o leziune minora, cu pana la 2 ani inainte ca aceasta sa poata fi descoperita la un consult senologic/prin palparea sanului. Pentru a efectua o mamografie pacienta trebuie sa aiba peste 40 de ani, sa nu fie insarcinata si sa nu fi efectuat o alta mamografie in ultimul an. Testul Babes Papanicolau reprezinta cea mai simpla investigatie pentru identificarea modificarilor aparute la nivelul colului uterin, care semnaleaza leziuni canceroase sau diferite infectii care, netratate, pot degenera in cancer. Pentru cele mai bune rezultate, recoltarea testului Papanicolau se face intre ziua 10 si 14 a menstruatiei, ziua 1 fiind considerata ziua in care a debutat sangerarea. Pacienta nu trebuie sa aiba contact sexual cu 48 de ore inainte de recoltare si sa foloseasca local sprayuri, creme, ovule, spermicide, tampoane vaginale sau sa faca spalaturi intravaginale cu 48 de ore inainte de recoltare.

Special in luna martie recomand femeilor sa faca un control medical complet si sa nu uite ca cel mai frumos cadou de martisor este sanatatea. In plus, toata luna martie, Centrul Medical de Excelenta Renasterea ofera femeilor posibilitatea de a face in mod gratiut un test Babes Papanicolau si o mamografie digitala doar la 100 lei. Poti urmari pagina de facebook dedicata pentru a afla informatii cu si despre femei, si problemele de sanatate care pot fi vindecate in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

Fa o programare !
Persoanele interesate de recoltarea Testului Babes Papanicolau sau efectuarea mamografiei digitale la Centrul Medical de Excelenta Renasterea din str Virgil Plesoianu, nr 87, sector 1, Bucuresti se pot programa la nr de telefon 0314.37.99.00.

Centrul Medical de Excelenta Renasterea are o structura de 8 cabinete medicale, pentru urmatoarele tipuri de investigatii medicale: mamografie digitala, consultatii clinice de san, consultatii clinice ginecologice, recoltari Teste Babes Papanicolau, secretie vaginala, testare HPV, ecografii transvaginale, ecografii de san, colposcopii, anatomie patologica, citologie si imunohistochimie (investigatii de laborator).

4 comentarii:

  1. aceasta clinica este un avantaj pentru cei carora le pasa de ei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice clinica are avantaje daca suntem precauti si facem controale medicale periodice.

      Ștergere
  2. Sanatatea mai presus de orice!
    Fara sanatate nimic nu se poate realiza!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro