Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bilete ieftine, vacante numeroase prin Bileteavion

Viata noastra curge intr-o continua alergatura si stres. Tot timpul avem ceva de facut, totdeauna suntem presati de timp, singurele momente libere, cu adevarat, in care ne deconectam de la tot, sunt zilele de concediu petrecute departe de toata agitatia cotidiana. Concediul reprezinta intr-o imagine comica “morcovul” agatat intr-un varf de bat tinut in fata animalului de povara pe post de momeala, pentru a da mai mult randament pe care-l primesti cand ajungi la destinatie sau ti-ai atins targetele la serviciu. An de an planificam concediile in detaliu si visam la cele mai placute momente de ralaxare. Anul acesta am decis sa schimb putin modul de a petrece concediul, daca pana acum mergeam intr-o singura vacanta mai multe zile, acum mi se pare mult mai fascinant sa imparti zilele de concediu ca sa mergi cel putin in doua locuri, ca sa iesi mai ieftin la cheltuieli. Intr-adevar pentru multi dintre noi, este mult mai comod sa mergi cu masina personala in concediu, dar sincer oboseala acumulata pe drum este prea mare, pe urma ai nevoie o zi sau doua ca sa-ti revii dupa calatoria stresanta si obositoare. In schimb, un zbor cu avionul este mult mai scurt si mai putin obositor, astfel recuperezi cel putin doua zile in care poti sa te bucuri si sa savurezi concediul chiar de la inceput.

Zurich - Elvetia
Bileteavion.ro are promotii tentante la zboruri spre destinatii si orase din tara si strainatate. Ca sa-ti organizezi un concediu interesant primul pas este sa cauti si sa rezervi online bilete de avion spre destinatia dorita, cu cat mai repede cu atat mai ieftin. Am gasit pe situl Bileteavion.ro un pret bun la bilete de avion pentru Zurich, unul dintre centrele financiare ale lumii. Nu am fost niciodata in Zurich, dar sper sa-l vizitez in perioada liberelor de 1 mai. Ma atrage ca destinatie de vacanta Zurich, din curiozitate vreau sa vad, cu ochii mei, cum arata cel mai curat si bogat oras din lume. Cum traiesc oamenii acolo, ce au facut si ce fac de au ajuns atat de apreciati de intraga lume. In plus ai oportunitatea sa zbori ieftin prin Bileteavion cu o cursa Air Berlin sau Swiss.

Oferta Speciala bilete de avion - Zurich
Daca as putea sa zbor chiar acum undeva, m-as duce in Zurich, in cel mai mare oras din Elvetia, cu atractii turistice diverse, sta bine in special la capitolul muzee de la cele de arta si tehnologie pana la muzee de jucarii sau a cafelei. Un card Zurich este recomandat sa achizitionezi pentru discounturile oferite la vizitarea principalelor atractii turistice din oras, dar si in puburi, restaurante sau transport in comun. Merita din plin sa vizitezi Galeriile de Arta Kunsthaus pentru exponatele valoroase. Trebuie sa pasesti in Munsterhof cea mai veche piata a orasului si sa vizitezi aici biserica Fraumunster, o adevarata capodopera arhitecturala. Orasul Zurich are un pitoresc aparte, pe deoparte lacul Geneva si de cealalta parte inaltimile impunatoare ale Alpilor elvetieni. O atractie turistica delicioasa este fabrica de ciocolata Lindt&Sprugli, poti vizita fabrica si sa degusti cele mai savuroase specialitati de ciocolata elvetiana. Nu trebuie ratat nici muzeul de istorie nationala unde poti face o incursiune interesanta in viata si istoria elevetienilor. Dupa ce ai rezervat biletul de avion online pe Bileteavion,ro la fel de usor poti rezerva de pe portal o cazare ieftina in Zurich. 

Rotterdam - Olanda
O alta destinatie turistica interesanta din punctul meu de vedere este orasul Rotterdam. Merita sa vizitezi orasul Rotterdam din mai multe puncte de vedere. Este cel mai mare port comercial din Europa, ai ocazia sa vezi aici cele mai grandioase nave comerciale din lume si poti face cateva fotografii spectaculoase. Oferta speciala la bilete de avion pentru Rotterdam este chiar atractiva, poti petrece cateva zile in Rotterdam daca rezervi din timp biletul de avion online de pe Bileteavion.ro, asa profiti de un zbor ieftin. La fel poti face o rezervare ieftina de cazare in Rotterdam tot online prin intermediul Bileteavion.

Oferta Speciala bilete de avion - Rotterdam
In Rotterdam merita, daca esti pasionat de fotografie, sa vizitezi muzeul Foto, unul dintre cele mai importante muzee dedicate fotografiei. Muzeul maritin din Rotterdam este unul dintre cele mai mari muzee dedicate navigatiei maritime din lume. Trebuie sa treci Podul Erasmus una dintre constructiile reprezentative pentru Rotterdam. Pentru a avea o panorama fantastica asupra orasului si a portului trebuie sa urci in Turnul Euromast, dar sa nu uiti sa iei cu tine un aparat foto. Europortul este o parte din portul Rotterdam atat de impresionant, care se poate vizita. Crampeie din rezistenta olandezilor in timpul celui de al doilea razboi mondial poti vedea in muzeul razboiului si rezistentei. O alta atractie a orasului este Show Cube, celebrul muzeu al caselor cubice din Rotterdam. Pe langa restaurante, viata de noapte si muzee interesante, in Rotterdam merita sa te plimbi pe Walk Of Fame unde poti vedea amprentele unor staruri celebre care le-au lasat aici pentru posteritate. Oricum privim lucrurile, Bileteavion ofera sansa oricui sa viziteze ieftin un oras impunator, o emblema a civilizatiei olandeze, care are atatea de aratat turistilor.

www.bileteavion.ro
Pentru a ajunge in orice oras din europa sau din lume cea mai buna si ieftina solutie este o rezervare din timp a biletului de avion online direct de pe portalul Bileteavion.ro. Am ramas placut impresionat de serviciile de transport si turism oferite de compania Terminal 1 Travel prin intermediul portalului BileteAvion.ro. Recomand sa alegi bilete ieftine, vacante numeroase si servicii de super clasa la preturi romanesti.

10 comentarii:

  1. cu avionul economisesti timpul atat de pretios !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice distanta mai mare de 2-300 km cu masina personala este destul de lunga si obositoare. Pe distante mari este foarte rentabil avionul.

      Ștergere
  2. multumesc pentru pont ! imi prinde bine pt ca vreau sa lec in Italia cu avionul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezerva-ti din timp biletul de avion sa-l achizitionezi ieftin :)

      Ștergere
  3. cat de bine mi-am prinde si mie o vacanta.... iar pe bileteavion.ro chiar sunt oferte foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar prinde o minivacanta in fiecare luna...

      Ștergere
    2. deci eu urasc sa ma duc la lucru. nu inteleg. cand esti tanar treb sa tragi ca boul si cand imbatranesti ai timp insa abia te mai deplasezi. nu este corect cum e facut viata.

      Ștergere
    3. Uneori viata nu este chiar asa de darnica cu noi. Depinde mult ce alegem sa facem cu ea si cum.

      Ștergere
  4. de-ar fi dupa mine as sta numai in vacante si plimbari !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro