Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Numai la doi, acum, maine, peste o luna, peste un an, pentru totdeauna

Luna februarie, este o luna in care de obicei ne declaram dragostea fata de partener, daca avem, in cele mai originale moduri. Cea mai rea si deprimanta situatie este singuratatea, care te poate macina fara sa-ti dai seama pe interior si nu mai esti bun de nimic. Parca devii alt om, nu mai ai optimism, nu mai vezi un sens al vietii, parca tot ce faci este sortit esecului sau faci degeaba fara sa ai o motivatie. Pentru cei care n-au trecut printr-o perioada de singuratate, departe de casa, nici nu le doresc asa ceva. Mai greu de suportat este singuratatea departe de casa, de familie, de prieteni, tocmai intr-o tara straina. Departarea de casa si singuratatea pentru o perioada destul de lunga de timp te afecteaza mai mult decat trecerea anilor. 

O solutie ca sa scapi de singuratate este sa-ti gasesti pe cineva cu care sa imparti totul la doi, mai ales cand esti departe de casa. O relatie cu o persoana de alta origine sau nationalitate fata de tine, foarte rar are succes din cauza diferentelor de limba, de cultura sau a adversitatii neamurilor fata de un asemenea demers. Chiar daca la inceput totul se bazeaza pe dragoste si incredere, dupa o perioada de timp cand dispar fluturasii din stomac incep sa apara problemele, care daca nu sunt rezolvate si se aduna, se ajunge la despartire.


Cred ca cea mai buna solutie este sa mergi impreuna cu partenerul in strainatate si sa imparti totul la doi, de la inceput. Intr-o asemenea situatie relatiile dintre parteneri se strang si se intaresc mai mult. Ai cu cine schimba o vorba, ai cu cine petrece timpul, ai un suflet langa tine, ai cu cine impartasi bunele si relele, ai cu cine vorbi in limba ta si asta conteaza foarte mult, mult mai mult decat ti-ai putea imagina daca nu treci printr-o asemenea situatie. Nu faceti cumva greseala sa aveti o relatie cu cineva si sa plecati in strainatate cu speranta ca in scurt timp sau cine stie cand o sa va intoarceti, crezand ca relatia se poate mentine la fel si de la distanta. Asa ceva nu o sa functioneze si o sa duca numai la o despartire si la o singuratate apasatoare. Oricum privim lucrurile o despartire sau o ruptura te afecteaza mai mult decat am fi tentati sa credem sau sa acceptam.

Nu trebuie sa uitam faptul ca trebuie sa facem totul ca sa pastram o relatie, mai ales daca ne simtim bine si ne intelegem cu partenerul, nu merita nimic ca sa rupi o relatie daca functioneaza, nici macar mirajul unui trai mai bun muncind in strainatate. Totul se poate darama ca un castel din carti de joc, subrezit din cauza distantei si a timpulului lipsa, in care n-ati mai impartit nimic la doi. Bucura-te ca esti langa un partener cu care poti imparti totul la doi, fara orgolii si fara restrictii. Fa un gest din dragoste si ofera-i partenerului tau mesajul noului single Vunk feat Andra – Numai la doi si traieste cea mai placuta experienta de viata, acum, maine, peste o luna, peste un an, pentru totdeauna.

Articol scris pentru Blogal Initiative.

3 comentarii:

  1. E grea singuratatea, dar singuratatea in doi e si mai dificila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm nu stiu cum este situatia asta pentru ca n-am experimentat asa ceva si nu ma pot pronunta ...

      Ștergere
  2. #dor : mi-ar parea sincer rau sa stiu ca ai trecut printr-o experienta de acest gen ! totusi nu trebuie sa fie mereu aceiasi 2, :D

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro