Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Brandu’ lu’ Chinezu’ o emisiune cu si despre oameni

Timpul pe care-l petrec la televizor in ultima vreme este destul de scurt, cauza este in general lipsa emisiunilor de interes pentru mine, mai ales la programele romanesti. Inafara de putine stiri, meteo sau un meci de fotbal interesant, nu prea mai ai la ce sa te uiti mai ales ca emisiunile de can-can nu sunt genul meu. Totusi din 23 septembrie am gasit saptamanal o emisiune “Brandu’ lu’ Chinezu’” difuzata de la ora 22 pe LookTv, in fiecare luni, marti,miercuri si vineri. De ce ma atrage emisiunea, este simplu sunt invitati oameni de valoare care au in spate o poveste frumoasa si care au reusit intr-un mod propriu in viata. In unele povesti te poti regasi pana la un moment dat, poti regasi momente prin care ai trecut si tu, dar ce face diferenta poti afla din gura invitatilor ce solutii sau cum au actionat la un moment dat, de unde poti trage invataminte. 

Brandu’ lu’ Chinezu’
Chiar daca emisiunea este la o ora destul de tarzie pentru unii dintre noi, cand o ratez o pot urmari inregistrata pe canalul de youtube dedicat emisiunii. Deja putem vorbi de o mica istorie a emisiunii, de o pleiada de personalitati care i-au calcat pragul si care ne-au povestit noua telespectatorilor, povestile lor de viata. Nici nu poti sti pe cine sa doresti mai mult si mai mult sa vezi intr-o emisiune captivanta. Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca cel mai mult mi-as dori sa vad o emisiune cu Majestatea Sa Regele Mihai de Romania. In primul rand as dori asta pentru ca varsta Majestatii Sale este destul de inaintata, si s-au facut foarte putine emisiuni cu si despre el. De ce se evita emisiunile despre monarhie, este de inteles probabil clasa politica nu doreste asa ceva, insa in opinia mea Regele Mihai este un brand pentru Romania, si reprezinta Romania peste tot in lume. 

Am fost bucuros si mandru ca reprezentantii familiei regale de Romania, reprezinta tara noastra la nivelul intalnirilor oficiale cu reprezentantii monarhiilor europene. Cred ca Majestatea Sa regele Mihai de Romania este o personalitate pe care o stimez si admir demnitatea, corectitudinea si sinceritatea fata de poporul roman, ceea ce nu am vazut la niciun alt politician dupa revolutia din ’89 pana astazi. Cred ca multi si-ar dori sa vada emisiuni si interviuri cu Majestatea Sa, chiar daca traim intr-o competitie acerda, competitie ce se reflecta si in politicile editoriale ale televiziunilor, imi doresc o emisiune cu regele gazduita de Chinezu. Cred ca o astfel de emisiune ar bate toate ratingurile si toata concurenta celorlalte emisiuni din prime-time. Chiar daca stiu ca este greu sa faci un asemenea interviu, eu cred ca nu este imposibil si sper ca in viitorul cat mai apropiat o sa imi vad visul cu ochii la Brandu’ lu’ Chinezu’. 

Pana atunci urmaresc in continuare emisiunea si o recomand tuturor celor care vor sa urmareasca ceva de calitate, vor sa cunoasca povesti frumoase, poti sa cunosti oameni de langa tine care au muncit mult, au pus pasiune, au atins succesul si si-au legat numele de un brand care sa-i reprezinte. 

2 comentarii:

  1. Urmaresc si eu emisiunea, imi place foarte mult deoarece e unica la noi si atrage. La inceput ma asteptam sa vad altceva, dar m-am bucurat cand am vazut ca e un concept nou. Sper sa apara si bloggeri, sunt destui care merita sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar este o emisiune cu o abordare noua, sper sa fie de lunga durata si sa vedem cat mai multi oameni cu un brand in spate :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro