Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Nu rata BUZZ!Camp de 10 - editie aniversara

Iata ca a sosit momentul pentru o editie aniversara la BUZZ!Camp de 10. Da este vorba de 10 ani de activitate prolifica care a ajutat un numar mare de tineri in dezvoltarea lor profesionala si au primit ajutor informational pentru a pasi cu dreptul in viata profesionala. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in BUZZ!Camp pentru ca vei avea ocazia sa gasesti subiecte care va intereseaza despre dezvoltare personala si orientare profesionala pentru toate gusturile. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific, pliat perfect pe profilul tau. 

Daca ai intre 18 si 26 de ani, esti student, masterand sau proaspat absolvent, esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta si vrei sa cunosti mediul organizational din Romania sau sa lucrezi intr-o companie de top, atunci ai toate sansele ca tu sa fii la eveniment, vezi Ghidul BUZZ!Camp10. Este o initiativa pe care o sustin si o recomand tinerilor care vor sa devina antreprenori si vor sa acumuleze cunostinte pentru a avea succes in afaceri. Astfel la o analiza simpla primul lucru pe care trebuie sa-l faca o persoana dupa ce a luat decizia de a se implica in afaceri, il constituie identificarea unei idei posibile de afacere din care sa rezulte oportunitati viabile. 

BUZZ!Camp de 10
O oportunitate atractiva si bine definita reprezinta fundamentul, piatra de temelie a unei afaceri de succes. Este important sa se faca distinctie intre ideea de afacere si oportunitate de afacere. Oportunitatea in sens antreprenorial este o idee care poate fi transformata intr-o afacere. Oportunitatea trebuie sa indeplineasca cateva caracteristici, astfel trebuie sa fie atractiva, sa fie durabila, sa fie de actualitate si sa aiba in vedere un produs sau serviciu care creeaza sau adauga valoare cumparatorului sau utilizatorului final. 

Actiunile de elaborare a unui studiu de fezabilitate privind afacerea are scopul de a transforma ideea de afaceri in oportunitate. Procesul de identificare a ideilor de afaceri si evaluare a oportunitatilor este influentat de doi factori tipul afacerii in care se doreste sa se intre si intreprinzatorul (instruirea, educatia, posibilitati financiare, situatia familiala a acestuia). Prin urmare misiunea intreprinzatorului este aceea de a identifica acea afacere care il ajuta cel mai bine sa-si realizeze scopul urmarit. Exista o mare varietate de surse de idei de afaceri. Intreprinzatorul trebuie sa determine care dintre aceste idei are un potential comercial suficient pentru a deveni nucleul noii afaceri. 

BUZZ!Camp de 10 - editie aniversara
De ce este recomandat sa aplici pentru BUZZ!Camp10, in primul rand ai acces la o echipa de profesionisti in antreprenoriat care-ti vor sta la dispozitie si iti vor impartasi din cunostintele lor. Vei fi parte activa la un brainstorming pentru a descoperi cele mai fiabile idei de afaceri. Vei fi ajutat sa-ti definesti piata si sa elaborezi cea mai buna strategie de marketing si publicitate pentru afacerea ta viitoare. Vei fi ajutat sa descoperi surse alternative de finantare pentru afacerea ta proprie si nu in ultimul rand vei invata cum sa-ti faci un protofoliu sau sa-ti vinzi ideile cel mai profitabil. Toate acestea le vei gasi accesand www.buzzcamp.ro/event si participand la evenimentele sub egida BUZZ!Camp10, unde te asteapta companii de top, speakeri alesi pe spranceana, companii pe masur, iar tu nu trebuie decat sa fii deschis, sa-ti doresti sa inveti si sa fii prezent la eveniment. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro