Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Izolatia termica a peretilor, planseului, acoperisului si usii transcontainerului

Izolatia este compusa din panouri rigide din material celular cu celule complet inchise. Grosimea panourilor este obtinuta dintr-o singura bucata pentru fiecare element de carcasa, nu se admite ca grosimea unui element sa fie obtinuta prin imbinarea sau suprapunerea mai multor placi cu sau fara legatura.

Izolantul trebuie sa fie de tip greu inflamabil (ignifug), sa nu prezinte miros propriu, sa nu retina mirosurile marfurilor transportate, sa nu influenteze elementele carcasei transcontainerului cu care vine in contact si sa nu prezinte elemente putrescibile sau sensibile la apa.

Greutatea specifica maxima a izolantului nu trebuie sa depaseasca 50 kg/m3, cu exceptia materialului izolant pentru podea, pentru care limita este de 80 kg/m3. Pentru poliuretan limita inferioara este de 38 kg/m3.

In domeniul realizarii izolantului poliuretanul expandat a permis elaborarea unor conditii tehnice deosebit de severe pentru izolatia termica a transcontainerelor.

Izolatia termica a diverselor parti ale carcasei - pereti, planseu, acoperis, usa - trebuie conceputa si realizata dupa tehnica I.R.S., izolatie rigida solidara. Altfel spus, peretele interior, izolantul si peretele exterior formeaza un pachet numit sandvich, stratul intermediar aderand puternic la pereti. In acest fel, izolantul are un dublu scop: cel principal, de a limita schimbul de caldura cu mediul interior respectiv exterior containerului, si cel secundar, de a rigidiza peretii.

Nu se admite polistirenul expandat obtinut prin tehnica de producere granulat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro