Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sticle eco Tupperware

Vuieste tara de manifestatii ecologiste impotriva proiectului de la Rosia Montana, mai ales peste tot in mass-media si social-media vedem imagini cu protestele ecologiste din Piata Universitatii. Desi am o latura ecologista in mine dezvoltata, am participat de mai multe ori la ecologizarea unor arii protejate din Muntii Apuseni sau doar ecologizarea unor trasee, am ramas surprins de ecologistii din Piata Universitatii. Poate nu am inteles eu bine care-i poanta cu ei, insa eu prin ecologizare inteleg si adunatul gunoiului, mai ales al peturilor si plasticului, insa probabil la proteste sunt multi pseudo-ecologisti care din varii motive participa, nu doar pentru ideea de ecologie in sine.

Eu inteleg ca participi la protest cu peturi, pentru a arata ca esti ecologist in fata camerelor de luat vederi, dar dupa protest de ce nu iti iei peturile cu tine si le lasi la locul faptei. Ce ecologist te poti intitula daca tu nici macar gunoiul tau nu-l aduni, din perspectiva asta cred ca ecologistii astia din Piata Universitatii sunt doar niste tineri care probabil n-au nimic cu ecologia, sunt adunati acolo doar din motive politice si de politicieni care vor sa-si faca un capital electoral pe incrancenarea romanilor. Sincer eu ma asteptam ca in timpul protestului macar sa ecologizeze Piata Universitatii si traseul pe care se desfasura protestul, ca sa demonstreze si sa arate ca sunt ecologisti veritabili si chiar fac ceva in sensul acesta. Insa spre surprinderea mea in loc de ecologizare, ei mai mult au poluat la proteste abandonandu-si gunoiul si peturile dupa protest. Asadar dragi protestatari din Piata Universitatii macar luati cu voi sticle eco, care sa fie “friendly” cu mediul inconjurator si nu va mai lasati gunoiul la locul faptei, lasati politica deoparte si protestele impotriva televiziunilor si a presei, aratati ca sunteti ecologisti adevarati si ecologizati zonele in care protestati intai, apoi aveti grija sa nu lasati gunoi in urma voastra. Ecologia inseamna fapte nu doar vorbe si idealuri, poti da dovada ca esti ecologist in primul rand prin faptul ca-ti aduni propriul gunoi selectiv si-l depozitezi in locuri special amenajate si ai grija de mediul inconjurator, chiar daca locuiesti in capitala.

Sticle eco
De curand am descoperit la Tupperware, sticle eco de diferite dimensiuni, cred ca protestarii "ecologisti" din Piata Universitatii mai degraba ar utiliza si la proteste astfel de sticle eco. Din descrierea produsului constat ca dincolo de rolul lor in protectia mediului, aceaste sticle iti economisesc si bani. Sticlele eco sunt solutia perfecta pentru a pastra apa si orice alt lichid rece necarbogazificat. Sticla are inertie termica si va pastra pentru o perioada mai indelungata temeperatura. Sticlele pot fi folosite pentru a pastra lichide in frigider, dar si pentru a le lua la picnic, la serviciu sau la scoala. Multumita formei, se potrivesc perfect pe usa de la frigider. Sticlele sunt transparente si poti vedea continutul si cantitatea acestuia. Capacul etans nu lasa ca lichidul sa se scurga. Urechiusa de pe marginea capacului face ca sticlele sa fie usor de deschis. Sticlele sunt foarte stabile pe suprafetele plane. Multumita designului, poti prinde si tine bine sticlele atunci cand torni lichid, ele sunt refolosibile si ecologice.

Afland toate aceste caracteristici sunt interesat sa testez o astfel de sticla comercializata de Tupperware, mai ales ca vorbim de o sticla eco careia ii poti gasi diverse intrebuintari. In curand sper sa primesc o astfel de sticla pe care sa o supun unor teste pe care sper sa le treaca cu brio.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro