Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

SevenDrive detectivul tau particular, angajeaza-l!

SevenDrive este o aplicatie utila tuturor posesorilo de masini si telefoane mobile, mai ales in zilele noastre cand ritmul vietii este mult mai intens si stresul cotidian uneori ne afecteaza intr-o masura mai mare sau mai mica. SevenDrive inglobraza 7 servicii utile conducatorului si posesorului de auto, primind informatii si statistici cu privire la masina personala sau de serviciu. Cele 7 servicii sunt: localizare masina, consum zilnic, remorcare neautorizata, intrare/iesire dintr-o anumita zona, expirare polite RCA, ITP, Rovigneta, locul unde ai parcat.

Putem sa fim de acord ca serviciul de mentenanta este util tuturor, numai daca analizam de cate ori am uitat ca ne-a expirat politele de asigurare, rovigneta sau ITP-ul masinii si ne-am dat seama uneori prea tarziu cand deja eram in fata unui ofiter de la politia rutiera sau am primit amenda acasa pentru rovigneta.

Trasee GPS
Este la fel de util sa-ti arate pozitia ta fata de locul unde ai parcat cu atat mai mult cu cat esti intr-o locatie straina pe care nu o stapanesti chiar asa de bine din punctul de vedere al orientarii, iar putina orientare nu strica niciodata ca sa ajungi mai repede la masina. La fel este si cu serviciul remorcare neautorizata, care poate sa fie util in aceleasi conditii cand parchezi din neatentie intr-un loc de unde se ridica masini, anuntandu-te poti trece mai usor peste panica si stresul ca nu-ti mai gasesti masina pe locul unde ai parcat initial si iti poti recupera masina intr-un timp mult mai scurt.

Detalii masina
Consumul zilnic este un serviciu care-ti ofera o statistica reala deoarece functioneaza asemenea unui tablou de bord care te ajuta sa faci o statistica detaliata a mersului cu masina, astfel vei sti cate ore ai condus, cati kilometri ai parcurs, care este consumul de combustibil, viteza maxima. Serviciul localizare masina bazat pe tehnica GPS prin care poti verifica de oriunde locatia si starea masinii tale, chiar daca este in miscare, stationare sau parcata, tu vei sti pozitia exacta a acesteia. Vei avea un istoric al traseelor facute de tine, iar rememorarea rutelor sau a activitatilor nu va mai fi o problema, extrem de util pentru soferii profesionisti care au obligatia de a completa zilnic o foaie de parcurs.

Prin intermediul aplicatiei SevenDrive poti sa trimiti locatia ta exacta prin SMS, E-mail si retele sociale gen Facebook, Twitter, astfel, linkul de localizare va face cunoscut locul in care esti si pentru prietenii tai. Un serviciu util cand ai o intalnire intr-o localitate pe care nu o cunosti bine si-ti cer prietenii cu care ai intalnire locatia sa te directioneze sau sa poata ajunge la tine.

Alerte SevenDrive
Am lasat la sfarsit ultimul serviciu care are legatura si cu titlul articolului, este vorba despre serviciul intrare/iesire dintr-o anumita zona sau traseu, cu alte cuvinte geofencing prin care poti sa stabilesti un perimetru in care vrei sa circule masina (acasa, scoala, magazin, birou), iar daca iese din acesta, vei fi anuntat pe telefon, indiferent cine circula cu masina. Acum suntem oameni si de multe ori avem suspiciuni cu privire la relatia dintre noi si partenerul iubit, partenerul de afaceri, prieteni, amici sau angajati, pe care-i suspectam din varii motive, uneori intemeiate, alteori nu, ca ne ascund anumite situatii sau nu ne zic intreg adevarul. SevenDrive este solutia pentru a afla adevarul si a alunga suspiciunile care ne macina in aceasta privinta. Achizitionand pachetul SevenDrive si montand dispozitivul SevenGo pe masina partenerului intr-un mod cat mai discret sa nu observe aplicand un perimetru cunoscut putem sa urmarima masina asemeni unui detectiv particular, aplicatia face toata treaba detectivului mai putin poze, in rest se poate face o harta a locurilor vizitate, a stationarii si iti poti face o idee concreta asupra obiceiului partenerului, sau mai bine zis sa afli rutina lui zilnica. Doar punand in balanta costurile si onorariul unui detectiv particular cu achizitia unui pachet SevenDrive poti face usor un calcul matematic si sa-ti dai seama cat este de avantajos SevenDrive in acest caz. Impreuna toate serviciile aplicatiei SevenDrive luate la un loc fac cat un detectiv particular, gandeste-te cum ar fi sa ai propriul tau detectiv particular, cu siguranta stiu ca-ti surade ideea, el te asteapta la un click distanta comanda acum SevenDrive.

Pachet SevenDrive
Recomand SevenDrive drept solutia prin care poti comunica simplu cu masina ta, prin intermediul unui echipament SevenGo si al aplicatiei mobile. Dispozitivul SevenGo se conecteaza in mai putin de 5 minute la calculatorul de bord al masinii tale. Din acel moment se va initializa un canal de comunicatie securizat prin care se vor transmite date legate de starea si locatia masinii tale. Aplicatia care da glas masinii tale poate sa fie instalata atat pe iPhone cat si pe Android, fiind disponibila pentru descarcare in AppStore sau GooglePlay.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro