Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Paravion? ...aaa, ma scuzati, nu pareti?!

In iarna lui ’95, 1 decembrie, a picat vinerea si am avut un weekend prelungit, unde ne-am cam facut de cap pe la chefuri si la festivitatile si parada militara. Insarcinare pentru ziua de luni am primit de la mama sa merg si sa pun o scrisoare pentru neamurile din SUA, cu ocazia sarbatorilor de Craciun. Dupa ore, l-am cooptat pe Gogu, colegul meu de banca, sa ma insoteasca la posta sa-mi tina de urat. Pe drumul de la liceu si pana la posta am povestit aventurile ce le-am avut in weekend pe la chefuri si la festivitatile de 1 decembrie, chiar ne amuzam foarte mult de amici care au baut peste masura alcool, avand probleme cu echilibrul in jargon le ziceam ca s-au facut “avion”, sau ca s-au facut “zid”. 

Pravion.ro
Ajungem la oficiu postal, intram inauntru si vedem ca era destula lume care statea la rand, eram pe punctul de a renunta, insa decidem sa stam ca poate si maine o sa fie mai aglomerat, continuand sa povestim. Dupa vreo 20 de minute ajung in sfarsit la ghiseu si dau scrisoarea functionarei care o ia si incepe sa scrie ceva chestii acolo, nu am fost prea atent ce face exact, intre timp ii intind banii, astptand finalizarea actiunii. La un moment dat doamna respectiva din senin ma intreaba “Paravion?”, m-a blocat si pe mine dar si pe Gogu colegul meu, nu stiam ce sa zic, trecand cateva secunde, schimb priviri cu subinteles cu Gogu, ridicam amandoi din umeri, observ ca doamna devine nerabdatoare si iritata punandu-mi aceeasi intrebare “Paravion?”. Ma uit mai atent la doamna si zic “...aaa...ma scuzati, nu pareti, poate doar putin obosita, dar aveti un machiaj perfect!”. Functionara face ochii mari de uimire, trec cateva secunde si ma ocheste cu privirea intrebandu-ma “Scrisoarea cu ce vrei s-o trimiti, normal sau paravion?”, ma luminez si ii spun sa o puna cu ce ajunge mai repede la destinatie, se uita la mine si imi zice “Paravion ajunge mai repede”, si-mi spune pretul, imi da doua timbre si restul de bani. Lipesc timbrele pe scrisoare si o bag in cutia postala, iesim afara din oficiu si continuam sa ne amuzam de tarasenie.

Bilet de avion electronic
Mi-am adus aminte de aventura cu scrisoarea de la posta in momentul in care am descoperit situl Paravion.ro, un site de rezervari online de bilete de avion, de inchirieri masini, oferte de vancanta exotice si rezervari hotel. Sunt foarte incantat de Paravion si-l recomand tuturor celor care doresc sa calatoreasca cu avionul, fiind cel mai usor si accesibil serviciu prin care iti poti rezerva si achizitiona un bilet de avion. Prin intermediul sitului ai acces la toate ofertele companiilor aeriene din intreaga lume, in plus poti controla alegerea celei mai bune rute de zbor pentru tine, iti poti organiza cel mai accesibil itinerar, iar rezervarea unui bilet de avion este absolut gratuita. Dupa ce ai facut rezervarea unui bilet de avion, achiti contravaloarea calatoriei doar in momentul in care chiar te-ai decis ca vei efectua calatoria.

Dupa cum stim mediul online este mult mai ieftin fata de cel offline, din acest motiv Paravion.ro ofera acces direct catre destinatiile preferate la cele mai avantajoase preturi, fara intermediari si costuri suplimentare, astfel incat nu trebuie decat sa vizitezi www.paravion.ro, rezervi, platesti online si primesti biletul electronic de indata, chiar in casuta de email. Nivelul de siguranta oferit de tehnologiile de pe www.paravion.ro garanteaza siguranta tranzactiilor efectuate, fara a parasi confortul caminului tau.

Rezervare bilet de avion
In plus prin serviciul check-in iti poti rezerva chiar si locul preferat in avion simplu si comod, exact de acasa, trebuie doar sa introduci datele de identificare (numele si prenumele, codul rezervarii sau numarul biletului de avion, in functie de compania aeriana), selectezi cursa cu care vei zbura si alegi locul in avion. Primesti rezervarea pe email, apoi nu-ti mai ramane decat sa imprimi cartea de imbarcare cu care te vei prezenta la aeroport.


2 comentarii:

  1. Buuuna intamplarea asta cu par avion :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram setati pe "avion" cu intelesul de ametit de bautura, am fost luat si eu si Gogu prin surprindere de intrebarea functionarei de la posta, chiar am ramas blocat initial si nu stiam ce sa zic crezand ca avea impresia ca despre ea povesteam ca ar fi "avion" :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro