Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa devii tanar antreprenor cu Start me up?

Caravana Start me up este o initiativa pe care o sustin si o recomand tinerilor care vor sa devina antreprenori si vor sa acumuleze cunostinte pentru a avea succes in afaceri. Astfel la o analiza simpla primul lucru pe care trebuie sa-l faca o persoana dupa ce a luat decizia de a se implica in afaceri, il constituie identificarea unei idei posibile de afacere din care sa rezulte oportunitati viabile. 

O oportunitate atractiva si bine definita reprezinta fundamentul, piatra de temelie a unei afaceri de succes. Este important sa se faca distinctie intre ideea de afacere si oportunitate de afacere. Oportunitatea in sens antreprenorial este o idee care poate fi transformata intr-o afacere. Oportunitatea trebuie sa indeplineasca cateva caracteristici, astfel trebuie sa fie atractiva, sa fie durabila, sa fie de actualitate si sa aiba in vedere un produs sau serviciu care creeaza sau adauga valoare cumparatorului sau utilizatorului final. 

Actiunile de elaborare a unui studiu de fezabilitate privind afacerea are scopul de a transforma ideea de afaceri in oportunitate. Procesul de identificare a ideilor de afaceri si evaluare a oportunitatilor este influentat de doi factori tipul afacerii in care se doreste sa se intre si intreprinzatorul (instruirea, educatia, posibilitati financiare, situatia familiala a acestuia). Prin urmare misiunea intreprinzatorului este aceea de a identifica acea afacere care il ajuta cel mai bine sa-si realizeze scopul urmarit. Exista o mare varietate de surse de idei de afaceri. Intreprinzatorul trebuie sa determine care dintre aceste idei are un potential comercial suficient pentru a deveni nucleul noii afaceri. 

Start Me Up!
De ce este recomandat sa aplici pentru Start me up? In primul rand ai acces la o echipa de profesionisti in antreprenoriat care-ti vor sta la dispozitie si iti vor impartasi din cunostintele lor. Vei fi parte activa la un brainstorming pentru a descoperi cele mai fiabile idei de afaceri. Vei fi ajutat sa-ti definesti piata si sa elaborezi cea mai buna strategie de marketing si publicitate pentru afacerea ta viitoare. Vei fi ajutat sa descoperi surse alternative de finantare pentru afacerea ta proprie si nu in ultimul rand vei invata cum sa-ti faci un protofoliu sau sa-ti vinzi ideile cel mai profitabil.

In perioada 20 iunie - 4 iulie Caravana Start me up vine in 8 orase din Romania, pentru a promova antreprenoriatul in randul tinerilor care vor sa se lanseze in afaceri.

Bucuresti, iunie 20 @ TechHub Bucharest

Timisoara, iunie 24 @ Startup Hub

Cluj, iunie 25 @ Cluj Hub

Sibiu, iunie 26 @ Oldies Pub

Brasov, iunie 27 @ Hub 1317

Constanta, iulie 2 @ IBIS Hotel

Galati, iulie 3 @ Bankers Hubb

Iasi, iulie 4 @ Vintage Cafe

Iar in perioada 21-27 iulie la Predeal are loc Akcees Start Me Up, o scoala de vara pentru tineri antreprenori, care o recomand cu caldura ca fiind locul perfect unde inveti sa pui pe picioare o afacere.

4 comentarii:

  1. Mi se pare foarte important ca ai subliniat cum, chiar daca participantii nu ar reusi in antreprenoriat, ar reusi macar sa invete cum sa isi faca un portofoliu si sa-si vanda serviciile ca liber-profesionisti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca nu devii antreprenor din prima totusi merita sa inveti cum sa-ti faci un protofoliu si sa inveti cum sa-ti vinzi serviciile. Multi tineri cu potential ajung la un job cu care nu intotdeauna sunt multumiti dar din lipsa de alternative se multumesc cu el si in timp se plafoneaza.

      Ștergere
  2. Citeam articolele inscrise in aceasta campanie oferita de Blogal Initiative si Akcees si am remarcat ca acesta este primul in care se pune accesul si pe oportunitate. Da, este esentiala.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro