Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Asigura-te ca esti Electronomic si ai un stil de viata pragmatic cu Arctic TET

Discutii despre economia de energie electrica au fost, sunt si vor exista cat timp traim pe pamant. Tot felul de sfaturi gasim peste tot "cum sa economisim", unele mai bune iar altele mai putin bune, insa ideea generala este ca noi, ca oameni, trebuie sa ne schimbam modul de a percepe si a privi economia de energie, care trebuie sa devina o rutina si o necesitate pentru toti. Daca strabunicii si bunicii nostri, in urma cu 50-60 de ani nu-si faceau prea mari probleme in ceea ce priveste consumul si costurile energiei electrice, in zilele noastre, acest lucru ne urmareste zilnic si ne arde la buzunar factura lunara de curent. Daca privim per ansamblu echiparea unei locuinte cu electrocasnice si consumatori de energie electrica de acum 50-60 de ani ajungem la concluzia ca era cel putin trei sferturi mai saracacioasa si cu toate acestea consumul in kwh era egal sau poate mai mare decat in zilele noastre. Pretul unui kwh n-a stat nici el incremenit in timp ci a urcat spre cer cu o viteza inimaginabila si parca nu-i poate opri nimeni ascensiunea, nici o politica, nici un guvern etc. 

Astazi daca ne uitam in locuinta suntem inconjurati de electronice, electrocasnice si consumatori de energie electrica la tot pasul si nu ne mai putem imagina viata fara existenta lor, intram chiar in depresie sau crize de nervi cand din varii motive ramanem fara energie electrica. Chiar daca avem consumatori de energie electrica de 3-4 ori mai multi decat erau acum 50 de ani intr-o locuinta, acestia devin din ce in ce mai eficienti si consuma tot mai putina energie electrica. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce factura astronomica ne-ar veni la energie lunar daca consumatorii de azi ar avea un consum ca cel de acum 50 de ani. 

La fel a evoluat si tehnologia, observam ca in ultimii ani, evolutia tehnologica, o putem sesiza chiar de la an la an. Producatorii de electronice si electrocasnice au echipat noile modele de produse cu ultimele tehnologii reusind sa ofere clientilor produse mult mai eficiente la un pret destul de mic. Arctic a venit in intampinarea nevoilor consumatorilor cu produse eficiente si economice la preturi imbatabile pe piata de produse electrocasnice din Romania. Noua tehnologie care echipeaza produsele Arctic se numeste TET (tehnologia de economisire pe termen lung), o denumire cum nu se poate mai reusita pentru tehnologia dezvoltata de Arctic si care raspunde unui stil de viata pragmatic si eficient. 

Noile produse Arctic din gama TET
Noile produse Arctic din gama TET sunt de calitate, moderne, ergonomice si accesibile, adaptate perfect stilului tau de viata, raspunzand in acest fel necesitatilor si dorintelor tale. Cand spunem "TET" spunem de fapt o serie de functii si caracterisitici care te incanta prin ingeniozitatea lor si iti vor oferi o multitudine de optiuni de utilizare. Mai mult, de fiecare data cand le vei folosi, vei beneficia de calitatea si performanta lor superioara si de avantajul practic cel mai important: economia de timp si bani. 

Combinele frigorifice Arctic cu tehnologia TET curpind functiile: Clasa A+, EcoFrostFree, EcoLED, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoDualBalance, EcoFresh, SafetyGlass, MultiFrostZone si Rafturi Ajustabile. Alege orice combina frigorifica Arctic cu simbolul TET si bucura-te de functii moderne care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. 

Tehnologia de economisire pe termen lung
Masinile de spalat rufe Arctic cu tehnologia TET cuprind functiile: Clasa A+, EcoDose, AquaSafe, EcoWash, ChildLock cateva dintre cele mai moderne functii. Dar cuprind si functii cum ar fi capacitate mare de 6kg, afisare timp spalare ramasa, amanare timp pornire si sistem electronic de control al balansului. Alege orice masina de spalat cu tehnologia TET si, de fiecare data, performantele de spalare te vor incanta, bucura-te de functii moderne care te ajuta sa economisesti bani, timp, apa si energie. 

Noile plite si cuptoare incorporabile Arctic cu tehnologia TET cuprind functiile la cuptoare incorporabile (EcoFan, Grill, Timer, 12 functii) iar la plite incorporabile (EcoFast, SafetyPlus si Aprindere integrata). Cu noua tehnologie de economisire pe termen lung dezvoltata de Arctic, gatitul va deveni acum o adevarata placere, in siguranta, usor, rapid si confortabil si in acelasi timp economisesti energie, timp si bani. 

Arctic o companie pragmatica, asa cum o stim cu totii, a realizat un joc online Electronomic prin care oricine il joaca isi poate imbunatatii eficienta si invata sa economiseasca timp, bani si energie. Electronomic se adreseaza tuturor varstelor cu atat mai mult adultilor care din cauza obiceiurilor, mai putin bune, risipesc timp si energie. Alegerea raspunsurilor corecte la cartile-intrebare ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri si daca raspunsul ales este eronat sa incercam sa ne schimbam obiceiurile si sa devenim mai eficienti in economisirea timpului, a energiei si respectiv al banilor.

Oricat de putin timp, energie si bani economisim de acum incolo este doar in favoarea noastra permitandu-ne sa facem lucruri mai multe si sa ne bucuram de viata. In plus Arctic prin noua gama de produse TET, vine in ajutorul nostru cu electrocasnice de calitate, moderne, ergonomice si accesibile, adaptate perfect unui stil de viata eficient si pragmatic. 

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro