Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Participa la GPeC 2013 cea mai tare competitie de e-Commerce din Romania

Cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, Gala Premiilor e-Commerce la a 8-a editie anuala, se desfasoara in perioada aprilie-noiembrie 2013, mai bine de 7 luni in care se organizeaza numeroase actiuni si evenimente care vizeaza toti jucatorii implicati in industria de comert electronic. Premiilor eCommerce a insemnat un important pas inainte in dezvoltarea industriei autohtone a comertului electronic, prin stimularea competitiei la nivelul pietei, incurajarea bunelor practici si, in consecinta, cresterea increderii comerciantilor si a consumatorilor in cumparaturile online. 

Recomand tuturor magazinelor online sa se inscrie si sa participe la GPeC 2013 pentru ca au doar de castigat in tot acest timp si in viitor. Doar la GPeC aveti parte de tehnologii de ultima ora folosite pentru evaluarea magazinelor online: eye-tracking, neuromarketing, customer experience analytics, la cel mai avantajos pret. Veti avea ocazia sa invatati de la speakeri de top romani si internationali in Conferintele GPeC. Subiecte de maxim interes dezbatute in conferinte si workshop-uri: Statistici si Evolutie Comert Electronic, Plati Online, Usability, Analytics, AdWords, Social Media, Optimizarea Conversiilor, Logistica si Curierat, Aspecte Juridice, Marketing Afiliat, Mobile Commerce dar si New Trends. Veti primi content aplicabil imediat, sfaturi practice, studii de caz, dar nu in ultimul rand networking si business leads, foarte importante pentru dezvoltarea oricarui magazin in mediul online. Ca si o curiozitate magazinele online renumite au participat la GPeC de-a lungul anilor: eMAG, Altex, Eximtur, evoMAG, MarketOnline, PCfun, PC Garage, Aoro, TinaR, FashionUp, Elefant, FloriDeLux, Floria, 123flori, BestKids, RCA-ieftin si multe, multe altele si peste +90% feedback pozitiv din partea celor prezenti la evenimentele GPeC. 

Un lucru demn de mentionat este ca participand la GPeC 2013, castigi 2710 euro in servicii servicii primite, un beneficiu bun. Participa la GPeC 2013 si castigi un audit adevarat efectuat de o echipa de profesionisti, care-ti va evalua magazinul online conform cu peste 90 de criterii esentiale pentru o afacere in mediul online. Participa la Conferintele Nationale de E-Commerce, a 2-a editie 27-28 mai 2013, Bucuresti. 

A 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce incepe cu inscrierea magazinelor online in competitie. Atentie fiecare magazin online trebuie sa intruneasca toate criteriile de preselectie pentru a putea intra in competitie. Inscrierea in competitie se face completand formularul de inscriere pana la data de 31 mai 2013, ora 23:59 si achitarea unei taxe in valoare de 250 EUR + TVA/magazin. Suma este infima in comparatie cu avantajele pe care le obtii in servicii de peste 2710 euro net. Pentru inscrierea a mai mult de 2 magazine online in competitie, se ofera discount de grup. Se accepta in competitie doar magazinele care inteleg si sunt de acord cu standardele Galei Premiilor eCommerce, adica respecta legea si bunele practici in comertul electronic. 

Participand la GPeC 2013, cu siguranta investesti in magazinul tau online, iar beneficiile castigate in servicii plus toata publicitatea primita si auditul magazinului fac toti banii. La un calcul simplu matematic castigi servicii in valoare de peste 2710 euro o suma frumusica fata de investitia minima in taxa de participare. 

Gala Premiilor e-Commerce
Este recomandat sa arunci o privire si sa analizezi cu atentie imaginea de mai sus. Cu siguranta apoi vei dori sa completezi formular de inscriere. Atentie inscrierile se mai pot face doar pana pe 31 mai 2013. 

Postare inscrisa in campania - Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 - o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG, F64, ZorileStore

4 comentarii:

  1. Chiar o competitie faina, pacat ca nu pot participa toate magazinele din online.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios la ce e evenimente o sa participe Aoro. Se misca foarte bine pe partea de parfumuri si cosmetice online.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este chiar am observat ca sunt pe un trend ascendent.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro