Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

“Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”

Daca pornim de la fraza “Pasiunea este sursa marilor crime si a marilor virtuti, fara ele omul n-ar fi decat un automat care vorbeste”, pe care o consider adevarata putem intelege mult mai bine ideea si subiectul cartii “Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, autor Florin Grozea. In orice faci trebuie sa pui pasiune ca sa ai succes si sa-ti atingi telul pentru care lupti. La fel cum inaintasii nostrii au lupatat pentru libertate, independenta, pamantul stramosesc cu pasiune la fel si in zilele noastre fiecare dintre noi poate lupta cu pasiune pentru un tel sau un deziderat. 
“Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”
Subiectul caretii trateaza mediul artistic si muzical scotand la lumina povestile si pasiunea din spatele tuturor povestilor de succes care au in rolurile principale artisti romani care au performat si peste hotare. “Hit Yourself” este prima carte din seria “100 de idei”, de Florin Grozea. Avand subtitlul “100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, descrie cu lux de amanunte povesti incredibile dezvaluite exclusiv pentru aceasta carte de artistii romani de succes international: Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya, Akcent si multi altii. 

Prefata cartii este scrisa de Mihai Gainusa (Cronica Carcotasilor, KissFM, KissTV, scriitor, umorist): 

“El insusi un artist de succes, autorul isi deschide ghiozdanul cu idei si secrete ca amatorii sa se serveasca direct de la sursa. Vei citi prima carte inspirationala bazata pe povestile de succes ale noului val de muzica romaneasca si vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fi mandru (poate pentru prima data?) de artistii nostri. O carte care este necesara oricarui tanar care vrea sa intre in muzica, dar si o lectura provocatoare pentru oricine vrea sa afle secretele acestei industrii.” 

Recomand cartea “Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura” tuturor tinerilor care sunt pasionati de muzica si vor sa se lanseze intr-o cariera muzicala de exceptie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro