Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Fotogenica 2013 mai mult decat fotografie

In ultimii ani un grup de pasionati de fotografie cu suportul Canon au organizat Fotogenica, o intalnire in care se desfasoara mai mult workshopuri pe teme de fotografie sustinute de specialisti in materie. Sunt entuziasmat de initiativa si as fi participat cu placere si emotie la Fotogenica de anul acesta, dar din pacate timpul si distanta nu-mi permit lucrul acesta si nici nu ma pot intoarce in tara in perioada in care are loc evenimentul. 
Fotogenica 7-9 iunie 2013, la Bran, Complex Wolf
Anul acesta Fotogenica se desfasoara in perioada 7-9 iunie 2013 in localitatea Bran, Complex Wolf, sub titlul “Vino la Fotogenica si descopera lumea fotografiei alaturi de CANON!”. La editia de anul acesta invitat special este ambasadorul Canon si anume fotograful Brutus Ostling. In timpul evenimentului se vor tine 11 workshop-uri, demonstratii practice dar si un concurs foto cu premii consistente. Canon ofera echipamentul de testare, doar daca ne uitam la cifre ramanem impresionati, 40 camere foto, 80 obiective, 5 camere video, 5 imprimante. In plus o sa fie si o sesiunea check & clean sustinuta de cele doua echipe Canon din Ungaria si Romania. 

Daca nu v-am convins pana acum, va aduc la cunostinta workshopurile: fotografie subacvatica, glamour&beauty, body shapes, fotografia de natura intre setari tehnice si “vizualizare”, astrofotografie, fotografie nocturna, sesiune foto “Rasarit la Sirnea”, dualismul clar-neclar in fotografie, workshop time-lapse, tehnica fotografica (generala/introductiva), workshop video cu DSRL/camere video. 

Premiile concursului foto organizat in cadrul Fotogenica 2013 sunt: 

Premiul I - aparat de fotografiat CANON 60D. 

Premiul II - imprimanta foto CANON PIXMA PRO 9000. 

Premiul III - imprimanta Selphy CP 900. 

Programul Fotogenica 2013 si descrierea workshop-urilor il gasiti si detalii suplimentare despre participare la eveniment si inscrieri se pot face online.

Doresc tuturor participantilor cat mai multe poze de exceptie si succes in concurs. Mi-ar fi placut sa particip cu am spus mai sus, dar nu se poate momentan, poate anul viitor daca voi fi in tara. 

2 comentarii:

  1. O, multumesc Iuliu. Sper din toata inima, sa ajung acolo. Multumesc mult pentru sustinere. Eu printre ai mei prieteni si chiar si cunoscuti pe fb, sunc cam singurul Canonist printre Nikonisti :) dar se poate invata si de la ei enorm de multe, ca eu am trecut demult de bariera asta de "brand", ca ne uneste acelasi lucru. Fotografia. In toate aspectele. mai ales cele frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marius sustinerea e sincera si fair play 100%. Sper sa ajungi la Fotogenica si asteptam pe urma impresii si fotografii :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro