Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cele mai interesante caiete cu aplicatie AR SKAG

In urma cu cateva zile am scris un articol despre un caiet interesant care a aparut pe piata din Romania si anume caietul cu tehnologie AR SKAG. In acel articol imi exprimam dorinta de a avea un asemenea caiet in mana, si prin bunavointa celor de la Rechizitelemele.ro, am primit un asemenea caiet. Cu emotie am deschis coletul si am scos caietul, cu el in mana prima data i-am apreciat calitatea copertilor. Instant fara sa vreau mi-am adus aminte de caietele ce le aveam pe vremuri cand la randul meu eram elev. Nici nu se compara calitatea intre ce aveam in mana si pe ce tip de caiet am invatat, asta doar la prima vedere fara sa-l deschid. 

Am descoperit pe coperta imaginea unui elefant si zona aplicatiei AR SKAG . La atingere copertile sunt placute, cartonul este tare si fetele lucioase de la un fel de lac, probabil. Cu totul altfel aratau copertile caietelor din care am invatat eu, coperti din carton destul de moale si cu rugozitati la atingere, fara nici o imagine imprimata, aveau doar chenarul unde-ti puteai scrie numele si alte date. Din cauza cartonului care era destul de moale si de proasta calitate, trebuia toate caietele sa fie imbracate in coperti de plastic altfel se deteriorau copertile foarte repede si faceau de la folosire acele “urechi” specifice. Chiar ma intreb, n-am mai fost de mult intr-o papetarie mai exista coperti pentru caiete sau au fost abandonate, oricum nu mai vad rostul copertilor de plastic in cazul caietelor actuale care au un carton de calitate in coperti si in plus imaginile sunt simpatice si frumoase. Am testat sa vad cum reactioneaza copertile caietului AR SKAG, daca-l folosesti in anumite situatii sau il transporti in mana, daca se agata sau nu, am sesizat ca s-a comportat remarcabil, nimic de comentat. 
Caiete cu aplicatia AR SKAG
Calitatea hartiei colilor este la fel de buna si net superioara fata de hartia filelor ce am avut eu, spre exemplu, in scoala. Desi nu m-a tras inima deloc, am sacrificat o pagina de caiet si am testat diferite instrumente de scris. Am inceput cu un stilou cu cerneala, scrisul este impecabil, cerneala se usca rapid si nu sugativeaza deloc. Inca mai tin minte caietele mele din scoala care sugativau nevoie mare, astfel incat uneori se vedea pe dosul paginii scrisul sau chiar patrundeau pe verso puncte de cerneala. Am incercat un pix cu pasta normala si unul cu gel, la fel impecabil, atat scrisul cat si modul cursiv in care iti aluneca mana pe pagina pe care asterni literele, chiar daca apesi putin mai tare nu se imprima forma scrisului in pagina de sub. Am testat si un creion, scris cursiv usor si perfect, din punctul meu de vedere. Am luat si un marker subtire si unul mai gros, unii dintre noi cand invata, mai au obiceiul probabil sa sublinieze esentialul dintr-un text, uneori mai aplicam si eu metoda asta pe vremuri si de multe ori hartia era de proasta calitate si trecea culoarea pe pagina cealalta de nu mai puteai deslusi ce ai scris pe verso. O solutie era in cazul acesta sa utilizezi doar o fata a paginii, dar asa, ori te lua la intrebari invatatoarea sau profesoara de ce faci asta, ori se umpleau prea repede filele si se termina caietul. In cazul caietului AR SKAG, nu este cazul, nici macar nu se pune problema, calitatea hartiei este exceptionala. Cu alte cuvinte, calitatea hartiei merita toti banii, caietele AR SKAG sunt comercializate in magazinul online Rechizitelemele.ro. 

Elefant 3D - caiet AR SKAG
In plus daca achizitionezi un astfel de caiet, iti dai seama ca pe langa calitatea hartiei mai contine un lucru special si anume o aplicatie AR SKAG. Eu am un caiet cu elefant pe coperta si am descarcat gratuit aplicatia AR SKAG atat pe telefon cat si pe tableta, functioneaza perfect pe ambele. Dupa ce ai descarcat aplicatia, din AppStore sau GooglePlay, o pornesti si o treci usor deasupra copertii ca si cum ai scana coperta caietului, insa nu prea aproape de coperta, la un moment dat se intampla ghidusia, pe ecranul telefonului sau al tabletei apare un copac si un elefant 3D. Detaliile anatomice ale elefantului sunt aproape naturale, la fel ca si miscarile, iar sunetele imita perfect glasul si limbajul unui elefant adult. Pe langa toate acestea, elefantul este si animat se deplaseaza si isi misca diferite parti ale corpului in cel mai natural mod, exact ca si intr-un documentar vizionat la televizor. In functie de pozitia telefonului sau a tabletei, din diferite unghiuri poti vizualiza elefantul 3D in diferite ipostaze si miscare. Mai greu este oarecum sa obitii singur imagini cu elefantul daca esti singur, nu prea ai destule maini, mai ai nevoie de inca doua care sa faca poze sau sa filmeze animatia. 

Cred ca pentru un elev un asemenea caiet este mai mult decat un caiet de scoala, este ca si cum ai avea tot timpul si o jucarie cu tine, sau un animal de companie ideal. Pe langa invatat si scris un caiet AR SKAG, te poate amuza, distra si relaxa. Recomand cu caldura caietele AR SKAG, comercializate de magazinul online Rechizitelemele.ro, acestea sunt de tip dictando, format A4, contin 60 de file, coperta din carton si sipra metalica. Exista 8 modele diponibile care te vor introduce intr-o lume virtuala direct din caiet. 

2 comentarii:

  1. Imi pare rau ca nu am reusit sa ma duc cu el la scoala.. ca s-a terminat. Chiar de buna calitate sunt. Si 'autentice'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si eu am ramas uimit mai ales de calitatea hartiei, pe langa aplicatia AR SKAG care este o noutate...chiar nu ma asteptam.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro