Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Afla totul despre muzica romaneasca actuala

Stai de multe ori si te gandesti oare cum ajung unii oameni la succes, incerci sa-ti dai seama cam care a fost momentul care a declansat ascensiunea fulminanta pe culmile succesului si de cele mai multe ori constati ca in spatele unui succes exista o mare pasiune, o determinare fara margini si incredere in sine infinita. Desi exista multe cazuri in care succesul nu este legat neaparat de persoana in cauza ci mai degraba de conjunctura, cum ar fi parinti care-si promoveaza odraslele in functii inalte sau le sustin financiar, asta in cazul celor care la momentul de fata sunt super-potenti financiar. In alte cazuri se observa ca succesul este legat de o persoana influenta sau mai multe care a descoperit un talent si il promoveaza ori pur si simplu este promovata o persoana pentru a castiga mai mult de pe urma vanzarii brandului, asta in cazul impresarilor, care-si promoveaza clientii cu contract. In alte cazuri se observa ca persoanele ajung la succes in urma inzestrarii si talentelor inascute, cum ar fi o voce de exceptie, o ureche muzicala de exceptie, o mana si o minte creativa in cazul artistilor plastici.

Opinia mea personala privitoare la succes este destul de nuantata, mai ales daca traim in zilele acestea de economie de piata in care banul face regulile. Sunt convins ca exista foarte multe talente si inzestrari de exceptie care se pierd, tocmai datorita lipsei acute de finantare, exact atunci cand este nevoie de un impuls si o sustinere care ar aduce succesul. La noi in tara in ultimii ani nivelul saraciei a ajuns la cote alarmante, iar tinerele talente chiar daca au inzestrari si n-au finantare se vor pierde. Doar daca stam sa analizam atat in sport, in muzica, arta sau mass-media, costurile de pregatire si promovare sunt enorme comparativ cu veniturile medii ale populatiei. Cu alte cuvinte daca ai finantare poti avea succesul garantat, daca nu oricata pasiune si determinare ai avea, succesul s-ar putea sa apara, insa probabilitatea de reusita este foarte mica, dar nu imposibila.

Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura

Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, autor Florin Grozea, se doreste a fi o carte inspirationala din muzica romaneasca. Cartea contine povesti incredibile dezvaluite exclusiv pentru aceasta carte de artistii romani de succes international: Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya, Akcent si multi altii. Desigur cartea are la baza povestile de succes, istorisite intr-o lumina prietenoasa de artistii romani care au ajuns la succes international. Sincer sunt motivat sa o citesc pentru a afla chiar si numai de la suprafata povestea fiecaruia. Bineinteles ca sunt constient ca nici unul dintre protagonisti nu ar dezvalui secretele care se ascund in spatele succesului, insa merita citita cartea din perspectiva ideilor si situatiilor descrise, cat mai ales a alternativelor ce le ofera publicului larg. Fiecare poveste are traiectoria si cursul ei firesc diferit, plecand de la idee, anumite conjucturi favorabile si gusturile publicului iubitor de muzica, dar si trendurile care pot influenta cariera unui artist, poti trage invataminte cu aplicabilitate in mai multe domenii, nu doar in muzica.

Cartea este prefatata de Mihai Gainusa ( cunoscut de la Cronica Carcotasilor, KissFM, KissTV, scriitor, umorist):

“El insusi un artist de succes, autorul isi deschide ghiozdanul cu idei si secrete ca amatorii sa se serveasca direct de la sursa. Vei citi prima carte inspirationala bazata pe povestile de succes ale noului val de muzica romaneasca si vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fi mandru (poate pentru prima data?) de artistii nostri. O carte care este necesara oricarui tanar care vrea sa intre in muzica, dar si o lectura provocatoare pentru oricine vrea sa afle secretele acestei industrii.”

Cuvintele lui Mihai Gainusa, chiar iti starnesc interesul pentru a parcurge paginile cartii si a invata, a trage concluzii, sau a afla totul din culisele industriei muzicale romanesti.

Cel putin mie mi-a starnit interesul si voi cauta cartea sa o achizitionez. Cartea “HitYourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura” in format fizic este disponibila in toate librariile din tara si pe Internet: Polirom.ro, Elefant.ro, Okian.ro, Librarie.net. Sau poate fi achizitionata si in format electronic in magazinul online Elefant.ro.

Recomand cartea lui Florin Grozea, “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, tuturor celor care vor sa afle totul despre muzica romaneasca actuala, despre pilde si succesul artistilor romani atat in tara cat si la nivel international.

2 comentarii:

  1. Abia astept sa apara in librarii sau online, pare foarte interesanta si din ce a spus Florin Grozea in acel videoclip realiazat de Bos Romania... chiar merita citita cartea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merita citita si daca mai esti si pasionat de muzica chiar ai ce invata.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro