Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Televizorul Toshiba o bijuterie a tehnologiei japoneze

Intotdeauna o reclama buna dupa vizualizare te face sa ramai cu mesajul mai mult timp intiparit in minte si te face sa-ti descoperi anumite nevoie bine ascunse care vor fi satisfacute doar dupa ce achizitionezi obiectul din reclama. Japonezii sunt de departe foarte ingeniosi cand vine vorba de reclame, sunt sigur ca oricare dintre noi daca se opreste un pic si se gandeste “oare eu imi aduc aminte vreo reclama japoneza?”, incet dar sigur iti vei aduce aminte o multime de reclame care ti-au ramas in minte. 

O reclama asemanatoare au lansat japonezii de la Toshiba acum cativa ani pentru a-si promova cu succes televizoarele. Sa faci o reclama ieftina si spectaculoasa nu este chiar atat de simplu, dar Toshiba a gasit insa o solutie chiar ingenioasa. Pentru a promova gama de televizoare japonezii au lansat un fotoliu in spatiu la aproape 30.000 de metri altitudine pe care l-au filmat cu niste camere Full-HD pe tot parcursul calatoriei. Obiectele au fost inaltate cu ajutorul unui balon meteorologic umplut cu heliu, dupa vizionarea reclamei mi-au ramas in minte atat fotoliul si imaginile din spatiu dar mai ales corelarea cu televizoarele Toshiba

Televizor Toshiba 46BL712G

O imagine cu spatiul cosmic este si pe situl One-It in dreptul televizorului Toshiba 46BL712G, o bijuterie a tehnologiei moderne. Care se remarca printr-un design deosebit, calitate foarte buna a imaginii si solutii variate de conectare pentru divertisment multimedia diversificat. Datele tehnice Full HD, 100 Active Motion & Resolution (AMR), 24p Mode, Tuner DVB-T/DVB-C, Dolby Technology si diagonala de 46”, adica 116 cm Led Full HD si rezolutie de 1920x1080, fac din televizorul Toshiba 46BL712G un obiect mult ravnit. Calitatea imaginii este optimizata si de tehnologia Active Motion & Resolution (AMR), datorita careia clipurile video sunt clare si fluide, oferind o experienta de vizualizare mai buna, in special in cazul evenimentelor sportive sau al filmelor de actiune. Porturile USB si HDMI permit conectarea la dispozitive audio externe sau chiar la PC, pentru vizualizarea de filme si pentru jocuri. Pe langa acestea, iluminarea din spate cu LED-uri, cu consum redus de energie, ofera imagini foarte clare, iar televizorul este solutia perfecta pentru spatii secundare precum dormitorul, camera de oaspeti sau chiar camera unui student. 

Daca garantia de 24 de luni si unghiul de vizibilitate de 178 de grade nu te convinge ca televizorul Toshiba 46BL712G este special creat pentru tine, atunci cu siguranta pretul cel mai mic oferit de magazinul online One-It, o sa te convinga sigur ca merita toti banii. Deviza si sloganul magazinului online One-It “Mai mult decat un expert, un prieten!” sunt si vor ramane garantate. Am ramas placut impresionat sa aflu ca parteneriatul dintre Toshiba si One-It face ca toate produsele comercializate din brandul Toshiba sa poata fi achizitionate la cel mai mic pret. 

www.one-it.ro

Recomand cu caldura si incredere magazinul online One-It, cu certitudinea ca orice promisiune sau angajament o sa fie respectat 100% si in 2013, la fel cum au fost respectate toate promisiunile din 2003 incoace si veti gasi intotdeauna nu doar un expert ci si un prieten.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro