Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Targu Mures - Orasul Viitorului

Traim in secolul tehnologiei si a vitezei, toata lumea alearga si lucreaza intr-un ritm mult mai alert decat acum 15-20 de ani. Sistemul bancar s-a dezvoltat enorm de mult mai ales in ultimii ani, cand datorita tehnologiei, a internetului si a aplicatiilor foarte sigure vine in ajutorul clientilor posesori de carduri bancare cu inca o optiune extraordinara si anume plata impozitelor catre stat se poate face simplu, usor si in deplina siguranta cu cardul. 

www.impozitecucardul.ro

Taxele si impozitele pentru case, terenuri si masini, dar si amenzile, pot fi platite cu cardul in 188 de primarii, la POS-urile instalate la ghiseele administratiilor fiscale sau online. Lista primariilor care accepta plata cu cardul a taxelor si impozitelor la ghiseu, precum si adresele de website ale primariilor care permit plata online, poate fi accesata aici

Recomand plata taxelor si impozitelor cu cardul pentru ca in primul rand eviti cozile de la ghisee, economisesti timp, nu mai este nevoie sa scoti prima data banii din bancomat, comisioanele pentru plata impozitelor si taxelor cu cardul este zero, siguranta este sporita datorita eliminarii riscurilor generate de manevrarea numerarului (furt, pierdere) si obligativitatii aprobarii oricarei tranzactii de catre posesorul cardului (prin codul PIN sau semnatura). 

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor a fost creata o aplicatie informativa pe Facebook prin care contribuabilii pot afla detalii privind modalitatile de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul, beneficiile platii cu cardul si despre competitia naționala de plata a taxelor si impozitelor locale cu cardul. nu uitati sa intrati in aplicatie, sa raspundeti la intrebari si sa va inscrieti la o tragere la sorti pentru premii foarte atragatoare.

Nu in ultimul rand se poate valorifica diverse oferte puse la dispozitie de catre banci exclusiv pe carduri, cum ar fi cash-return sau rate fara dobanda. Iar in ceea ce privește platile online, principalele avantaje vizeaza in special confortul contribuabililor: tranzactiile se pot efectua de oriunde, 24 de ore din 24, inclusiv sambata si duminica, in conditii de securitate recunoscute pe plan international. 

Cu toate acestea cel putin unul din trei romani considera ca plata taxelor este un proces dificil, in principal din cauza birocratiei, a programului greu de respectat al administratiilor locale si timpului indelungat necesar efectuarii platilor, potrivit unui sondaj realizat in 2012 de GfK Romania la initiativa Visa Europe. In acest context, utilizarea cardului pentru plata taxelor si impozitelor locale este o optiune atractiva pentru mai mult de doua treimi dintre romani. Numara-te si tu printre cetatenii care platesc darile catre stat cu cardul. 

Este bine de stiut ca taxele si impozitele locale pentru sectoarele 2, 3 si 4 din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu Mures pot fi platite cu cardul in noua locatii special deschise in perioada 4 - 31 martie in centre comerciale. Plata taxelor si impozitelor locale se poate face in cadrul locatiilor speciale cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiasi sistem informatic disponibil si la administratiile fiscale. Astfel, in baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plata, inclusiv eventualele restante, si pot decide sa le plateasca partial sau integral. Lista cu locatiile unde sunt instalate locatii speciale este disponibila aici

Nu uitati ca exista chiar si o competitie intre orase iar orasul cu cele mai bune rezultate privind plata taxelor cu cardul va primi titlul de "Orașul viitorului" si va fi premiat cu o expozitie tehnologica interactiva, cu acces liber, in care vor fi prezentate publicului larg tehnologiile inovatoare de plati dezvoltate de Visa Europe si de partenerii sai. Haideti sa ne sustinem orasul si sa ne platim taxele si impozitele cu cardul sa dam sansa orasului nostru sa devina Orasul Viitorului. Nu fi indiferent si actioneaza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro