Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sustin brandurile romanesti

Traim intr-o lume globalizata care ne afecteaza intr-un mod direct sau indirect pe fiecare, marile companii internationale sunt prezente in Romania si duc o politica de monopol, foarte agresiva, de aceea in economia de piata ca sa reusesti ai nevoie, in primul rand, de un brand puternic, cunoscut si nu in ultimul rand de credibilitate si publicitate targhetata. 

www.celmaipromitatorbrand.ro

In sprijinul companiilor romanesti vine o initiativa laudabila din partea echipei de la Seed Consultants care organizeaza in fiecare an Concursul “Cel mai promitator brand romanesc”. Mai pe larg programul “Cel Mai Promitator Brand Romanesc” este o initiativa lansata de agentia de branding si design Seed Consultants pentru companiile private din Romania. Competitia ofera un program complet de consultanta de brand urmarind, in acelasi timp sa creasca notorietatea si importanta industriei romanesti de branding. In competitie se pot inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs/serviciu/corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze. Castigatorul beneficiaza de expertiza Seed Consultants in dezvoltarea unui program de branding gratuit particularizat nevoilor castigatorului, constand in: analiza si strategie de brand, redesenare identitate vizuala pentru produs, serviciu sau companie sau design de ambalaj, ghid cu reguli de identitate. 

Recomand tuturor companiilor romanesti, care doresc un brand puternic, in perioada 7 martie - 7 aprilie 2013 sa se inscrie la program prin depunerea pe e-mail sau fax a formularului de aplicare pe care-l puteti completa aici

Firmele romanesti si antreprenorii care se afla in spatele lor trebuie sa inteleaga ca brandingul te ajuta sa te diferentiezi de ceilalti, brandingul te ajuta sa iti cresti notorietatea folosind un element unic (indiferent daca este vizual sau la nivel de atitudine) sau brandingul te ajuta sa iti creezi o identitate, un teritoriu, o lume proprie. 

Intotdeauna veti avea nevoie de branding atunci cand afacerea scade in volum, produsele nu se mai vand cum trebuie, atunci cand nu mai puteti face fata concurentei ca inainte, sau cand vreti sa face schimbari si nu stiti de unde sa incepeti pentru a revigora afacerea, dar nu in ultimul rand importati un brand cu notorietate si aveti nevoie de un brand de companie pe piata. 

www.celmaipromitatorbrand.ro

Nu ratati ocazia si inscrieti-va afacerea pentru “Cel mai promitator brand romanesc”, toate aplicatiile sunt selectate de un juriu format din specialisti in economie, market research si brand image care va decide brandul castigator, tinand cont de urmatoarele criterii: argumentarea nevoii de branding, potentialul de dezvoltare locala/internationala a brandului, tendintele categoriei din care face parte brandul, nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului. 

Cu cat imaginea ta e mai buna, cu atat valoarea companiei creste si profiturile cresc proportional. Aici gasiti cateva proiecte finalizate de Seed Consultants, care au ajuns la rezultate remarcabile in piata romaneasca. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro