Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Nu-ti aduce anul ce-ti aduce sondajul

Compania Mednet Marketing Research Center este membra ESOMAR (The World Association for Research Professionals) si SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice) fapt ce constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor oferite. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Echipa Mednet a initiat o actiune de coagulare a unui grup cu subiecti care vor sa raspunda la sondaje, un panel care are ca principal scop realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt de acord sa participe la viitoare sondaje online organizate de compania Mednet Marketing Research Center. Baza de date nou creata va contine o serie de informatii socio-demografice, printre care si adresele de email ale respondentilor. Informatiile furnizate de respondenti vor fi tratate cu maxima confidentialitate, insemnand ca nu vor fi divulgate unor terte persoane ci vor fi folosite in scop intern de compania Mednet Marketing Research Center. 

Pentru a intelege mai bine necesitatea participarii active din partea noastra si de ce este bine ca sa ne implicam in sondaje, este bine de stiut cateva chestiuni deespre sondajele de opinie. Termenul de “sondaj” este, in general, sinonim cu cel de “cercetare selectiva” sau de ”esantionare”. Ideea sondajului este aceea de a reduce populatia statistica efectiv cercetata la o parte mai mica a ei, capabila totusi sa reprezinte caracteristicile intregului. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Sondajul de opinie are ca scop cunoasterea preferintelor exprimate de un numar semnificativ de persoane, referitoare la o problema de importanta generala. Acest tip de cercetare sociologica se fondeaza pe modalitatile interogative de culegere a informatiilor si pe tehnicile de esantionare. 

Sondajul de opinie este o metoda de cercetare cantitativa. Este o metoda ce incearca sa descrie opinia unei categorii cat mai mari din populatie asupra unei probleme ce vizeaza realitatea sociala. Ea foloseste ca instrument chestionarul si se bazeaza pe esantioane atent alese pentru a fi reprezentative. 

Printre caracteristicile sondajului de opinie identificam urmatoarele se centreaza pe aspectul opinional, subiectiv, al realitatii sociale, se centreaza pe probleme ce suscita un larg interes public, se realizeaza intr-un timp foarte scurt, rezultatele sunt prezentate intr-o forma simpla, fara a se recurge la mijloace sofisticate de prelucrare si prezentare a informatiei, dar nu in ultimul rand are un pronuntat caracter descriptiv. Tehnica sondajelor este adecvata cercetarii opiniilor si intereselor unor mari populații relativ eterogene si structurate potrivit unor variabile care intereseaza practica sociala si cunoasterea stiintifica. 

Persoanele inscrise vor primi pe adresa de email declarata invitatii la sondaje online desfasurate de Mednet Marketing Research Center. Fiecare sondaj online va fi insotit de o noua tombola iar completarea chestionarelor primite pe email ii va inscrie la aceasta tombola. Nu uitati numai daca va inscrieti in panel aveti sansa de a intra in tombola cu premii constand in aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10 USBuri Flash Driver de 4 GB. Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te aici. Poti vizita si pagina de Facebook Mednet pentru a fi la curent cu toate noutatile, sondajele si tombolele viitoare. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Am pus pentru a va putea usura inscrierea si accesul la sondaje si premii, o imagine Mednet, in partea dreapta a paginii, cu un simplu click puteti intra in panel si va puteti alatura comunitatii Mednet. Mai stai pe ganduri? Este simplu de tot, dai click pe imaginea Mednet, intri in panel, completezi datele necesare, finalizezi actiunea si esti inscris automat la tombola cu premii. 

Un comentariu:

  1. Cei ce doresc sa-si exprime parerea si in cadrul sondajelor www.VoceaPacientului.ro : "Mituri despre sanatate" participa in fiecare vineri la tragerea la sorti a unui premiu. In luna aprilie premiile sunt: 3 rollere Parker si o rama foto digitala Philips. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig.

    Azi sunt disponibile 4 sondaje: Mituri despre boala cardiaca, Mituri despre cancer, Mituri despre sanatate mintala & violenta si Mituri despre bolile respiratorii. Mai poti accesa si peste 500 de 'pastile' cu stiri medicale de calitate, peste 120 de prezentari cu sfaturi medicale practice sau poti sa te relaxezi urmarind colectia de secvente amuzante de pe pagina e-fun. In plus, in fiecare vineri gasesti stiri medicale noi.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro