Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Haideti sa mergem la teatru, sustin campania "Artisti pentru artisti"

Initiata si organizata din anul 2002, Campania Nationala „Artistii pentru artisti” este un stimulator al solidaritatii de breasla, un resort financiar pentru artistii varstnici cu probleme de existenta si un semnal pentru public si autoritati in legatura cu situatia acestora si demnitatea lor. In fiecare an punctul culminant al Campaniei este un spectacol de caritate oferit de mari artisti pentru mai varstnicii lor colegi. Un semn de reverenta si de neuitare. De la initierea programului, dinamica interna si dezvoltarea evenimentului s-a reflectat atat in comunitatea teatrala, artistica, culturala, cat si la nivelul parteneriatelor si pentru publicul larg. 

In fiecare an aproape toate institutiile teatrale din Romania participa la Campanie prin programarea unui spectacol din repertoriul propriu sub semnul Campaniei, aceasta fiind precizata in preambului spectacolului prin lectura mesajului national si a mesajului international de Ziua Mondiala a Teatrului, contribuind astfel la mesajul Campaniei catre publicul larg. 

Incepand cu anul 2010 spectacolul de caritate din cadrul Campaniei are loc la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, toate incasarile fiind donate in Contul de Solidaritate Teatrala. 

Clipe de Viata

Spectacolul de caritate organizat in acest an de UNITER, sub titlul “Clipe de Viata”, are loc luni, 25 martie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti. O unică reprezentatie, un spectacol emotionant ce reuneste un numar impresionant de mari artisti ai scenei si povestile lor de viata: Dorin Andone, Marcel Iures, Horatiu Malaele, Mihai Malaimare, Medeea Marinescu, George Mihaita, Mariana Mihut, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Tania Popa, Victor Rebengiuc, Rudy Rosenfeld, Eusebiu Stefanescu, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Margareta Paslaru, Ioan Gyuri Pascu, Adrian Naidin, Paula Seling. 

Cu participarea extraordinara a pianistului Dan Grigore. 

Amfitrion: Ion Caramitru. 

Biletele s-au pus in vanzare la: Teatrul National Bucuresti, Sala Palatului, Magazinul Unirea, Casa de bilete ArCuB si online pe bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, precum si in toate oficiile postale semnalizate bilete.ro. 

Dincolo de momentul de varf al vizibilitatii Campaniei, aceasta se desfasoara pe tot parcursul anului prin corespondenta cu institutiile teatrale ce recomanda artistii din tara aflati in dificultate, strangerea dosarelor medicale, analiza acestora de catre Comisia Sociala infiintata la UNITER, precum si deciziile financiare si asigurarea unui numar de patru transe financiare pe parcursul unui an destinate artistilor varstnici. 

Cinste si viata lunga artistilor nostri iubiti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro