Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Aflati cum intretinerea masinii nu o sa va mai streseze niciodata

Industria auto ocupa multe procente din economia nationala, traim in epoca in care nu mai poti concepe viata fara masini si nu este zi in care sa nu utilizam masinile. Ca orice obiect produs de om si masinile necesita intretinere sau in timp unele piese, din componenta lor, sufera uzuri mai mici sau mai mari necesitand repararea sau schimbarea lor integrala. Inca de la inceputurile industriei auto s-a dezvoltat si ramura de piese si componente auto pentru schimb, la fel ca si cei care le comercializeaza sau le aduc service-urilor sau direct clientului. 

Cred ca sunt multi posesori de autoturisme care s-au lovit de urmatoarele situatii: aveati nevoie de o piesa, ati mers la un magazin auto si nu o aveau pe stoc, sau eveau o echivalenta de la un alt producator, sau putea fi livrata doar in anumite zile cu comanda speciala sau pur si simplu avea un pret destul de mare, iar niciuna dintre variante nu va era de folos si trebuia sa mergeti la un alt magazin si tot asa pana gaseati un magazin care sa va ofere piesa, pretul si timpul de livrare ideal. Dar in tot acest interval ati pierdut timp pretios, nervi si stres poate chiar si bani. Rezolvarea acestor probleme au gasit-o cei de la Site Auto intr-un mod foarte ingenios punand la dispozitia furnizorilor de piese si accesorii auto o platforma in care se inregistreaza si-si pun la dispozitia clientilor serviciile, intr-un mod cat se poate de transparent. Iar pentru clienti ofera accesul la o lista de furnizori de piese si accesorii auto printr-o simpla inregistrare, poti cere o oferta scrisa prin email, telefonic sau fax de la furnizori in cel mai scurt timp si poti alege oferta cea mai buna si accesibila de acasa sau de la birou, totul intr-un mod cat se poate de transparent. 


Pe langa serviciul mai sus mentionat Site Auto mai ofera stiri si anunturi auto dar si calculatoare utile cum ar fi calculator taxa auto 2013, calculator alcoolemie, calculator RCA, calculator impozit auto 2013, calculator distanta si calculator consum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro