Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Deliciu si pasiune marca Heidi

Ciocolata are o istorie destul de mare, inca din cele mai vechi timpuri bautura de ciocolata a fost folosita de civilizatiile americii, cum ar fi aztecii si mayasii, probabil produsul si fabricarea ciocolatei fiind descoperita cu mult timp inainte de catre populatiile amerindiene. Ingredientul principal in producerea delicioasei ciocolati este praful de cacao. Boabele de cacao sunt semintele arborilor de cacao, arbori specifici junglei din America centrala, la fel ca in vremurile imemorabile procesul de obtinere a prafului de cacao este identic. Astfel se recolteaza boabele de cacao, se pun la fermentat, dupa fermentare se usuca, apoi se curata si se macina, tot procesul acesta in general se desfasoara manual. Initial populatiile amerindiene faceau din cacao o pasta, care o combinau cu apa, ardei iuti si faina de porumb obtinand o bautura condimentat de ciocolata pe care o beau la ocazii speciale. Ciocolata a ajuns prima data in Europa prin intermediul spaniolilor, in secolul XVI, fiind u produs de lux datorita costurilor mari de productie. Abia in secolul XIX dupa revolutia industriala si adaugarea laptelui in ciocolata, acest produs a devenit unul dintre cele mai bune si delicioase deserturi, putand fi achizitionata de mase largi de oameni.

In prezent ciocolata este produsa si o gasim in comert sub diverse forme, combinatii, arome si sortimente. Ciocolata este servita sub forma de tableta, baton, inghetata, praline sau alte produse de cofetarie. Ciocolata, de obicei, este un produs alimentar care se obtine din amestecul prafului de cacao cu zahar, lapte si alte arome specifice.

Ciocolata Heidi isi are originea in Alpii elvetieni, la fabrica de praline Confiseur Laderach AG, unde de mai bine de doua generatii se produc praline de cea mai buna calitate, recunoscute pe plan mondial. Din punct de vedere istoric, Heidi Chocolats Suisse S.A. si-a inceput activitatea in Romania incepand cu anul 1994, fiind primul producator strain de ciocolata. Marca Heidi este garantia ciocolatei produse cu cea mai atenta preocupare pentru calitate, realizata din cele mai bune ingrediente si renumita pentru finetea ei distincta, gustul unic si simtul inovator.

Produsele Heidi se impart in patru game distincte tablete, praline, batoane si figurine de sezon. Tabletele de ciocolata Heidi cuprind patru tipuri distincte Dark, Gourmette, Grand’or si SummerVenture. Pralinele se impart in trei tipuri diferite Bouquette, Moments si Signature Pralines. Batoanele Heidi cuprind doua tipuri ChocoVenture si Grand’or Bars, iar figurinele de sezon sunt impartite in figurine Valentine’s Day si consacratele figurine Christmas si Easter.

« Scufunda-te intr-o experienta senzoriala unica. Arome deosebite aduc un plus de savoare gustului bogat, fructat, dulce-amarui al ciocolatei dark de calitate. Placere fara remuscari cu ingrediente 100% naturale. », de departe preferata ramane Heidi Dark Lemon & Mint, o ciocolata amaruie de calitate cu proportia perfecta dintre gustul acrisor de lamaie si prospetimea frunzelor de menta iti inebuneste simturile.

« Gourmette este mai mult decat o ciocolata. Vezi, auzi, mirosi, atingi si gusti cele mai fine, mai aromate si mai crocante ingrediente presarate deasupra tabletei de ciocolata cu lapte sau amaruie. », preferata gamei este Heidi Gourmette Almonds &Cherry, orice ai face nu poti rezista gustului unic al migdalelor caramelizate, un pic dulci, un pic amarui, subliniat de cireşele acrisoare care aduc o notă de rafinament absolut.

« Descopera o lume de gusturi care se completeaza perfect! Alune sau migdale intregi caramelizate, nuci imbracate in miere sau un strat subtire de felii de migdale caramelizate se unesc la perfectiune cu gustul fin al ciocolatei Heidi alba, cu lapte sau amaruie. », subtilitatile Grand’or sau cum te indragostesti de Heidi Walnuts & Honey care contine bucati mari de nuci, multe si savuroase, invelite in miere naturala si acoperite de ciocolata fina cu lapte, bogata si ametitor de aromata.

« Improspateaza vara cu o explozie de arome racoritoare si lasa gustul sa te poarte intr-o calatorie a simturilor catre cele mai exotice locuri! », relaxare totala cu Heidi SummerVenture Caribbean unde gustul exotic de nuca de cocos, banana si ananas te va purta pe o plaja tropicala si, cine stie, poate chiar vei simti cum marea iti mangaie varfurile degetelor.

« Ne-am inspirat din atmosfera unui bistro cochet si luminat discret, in care prietenii savureaza impreuna un desert sau o ceasca de cappuccino. Crema delicata iti incanta simturile, iar conversatia spumoasa este necesara pentru ca experienta Bouquette sa fie completa. », descrierea perfecta pentru praline, cu Bouquette Mint traiesti fiecare moment liber si relaxat invatand sa iubesti buna-dispozitie oferita de pralinele Bouquette care surprind cu umplutura de menta proaspata si racoritoare.

« Alunele atent selectionate si caramelizate cu grija, delicioasa umplutura de gianduja si invelisul subtire de ciocolata cu lapte, dau nastere unor momente unice de rasfat, pralinele Moments. Cu acestea lumea devine un spectacol incarcat de magie. », nu te poti abtine sa nu gusti alunele intregi, caramelizate, scufundate in cea mai fina crema de gianduja si acoperite cu un strat foarte fin de ciocolata cu lapte si sa zambesti, acest moment este perfect!

« Heidi Signature Premium Pralines combina cele mai fine praline si trufe Heidi intr-o selectie deosebita, oferind consumatorilor un dar extrem de elegant. », oare te lasa inima sa le faci cadou sau desfaci cu grija cutia si te desfeti cu stratul de florentine, alune de padure intregi, caramelizate, trufa alba sau cu cafea care ofera placere pura iubitorului de ciocolata premium!

« Gama ChocoVenture, cu ingrediente proaspete si naturale, iti ofera o experienta efervescenta si plina de viata. Indiferent daca preferi fructe crocante sau poate retete clasice in combinatii inedite, ChocoVenture se potriveste unei zile pline de energie. », sau mai bine zis desertul perfect Crunch Milk este o bunatate absoluta, cu stafide mari zi zemoase, alune de padure caramelizate scufundate in crema fina de alune de padure, iar totul este acoperit de cea mai fina ciocolata cu lapte.

« In mijlocul unei zile cu adevarat pline, Grand’Or Bars de la Heidi iti ofera o clipa de placere. Gusta ciocolata ta preferata cu lapte, reteta originala Heidi, umpluta cu un strat delicat de napolitana, crema fina de alune sau migdale si alune de padure sau migdale mari intregi si caramelizate. », sau savureaza gustul perfect echilibrat al ciocolatei cu lapte combinata cu crema de migdale, un strat crocant de napolitana si migdale, intregi, caramelizate si bucura-te de fiecare zi alaturi de batonul Grand’Or!

« Primavara incepe cu dragoste. Fie ca este ziua indragostitilor, sau prima zi cand ghioceii zambesc din zapada, dragostea din inimi topeste frigul iernii. Ciocolata este ingredientul ideal pentru a-ti arata pretuirea fata de cei dragi. Alege cadoul perfect pentru persoana care iti topeste sufletul, mama - care este intotdeauna alaturi de tine sau profesoara care ti-a deschis ochii spre lume! Ofera-le o cutie plina cu ciocolata! », daruieste Inimi de Ciocolata din care tandretea si subtilitatea unui gest iubitor izvorasc din inima si sunt insotite de inimi dulci de ciocolata cu lapte ambalate intr-o cutie special creata pentru a exprima fara cuvinte emotia unui moment romantic. Cu infloriri aurii si onduleuri delicate, cutia este insasi un poem nescris de dragoste pentru iubita.

« Momente speciale in familie. O parte importanta a talentului magic Heidi este modul in care picteaza manual figurinele pentru ocazii speciale. Forme speciale, combinatii de ciocolata cu lapte sau amaruie cu detalii din ciocolata alba, figurinele sunt iubite atat de parinti cat si de copii. Craciunul si Pastele sunt sarbatori de suflet, pline de bucurie, iar figurinele de la Heidi duc fericire tuturor. », nu te poti decide care figurine sa le alegi, eu le-as alege pe toate, sunt delicioase si nu le poti rezista.

Heidi Choco Club
In sprijinul pasionatilor si iubitorilor de ciocolata, Heidi a lansat Heidi Choco Club, in care membrii si vizitatorii clubului participa la concursuri si jocuri, la procesul de productie a ciocolatei, sunt invitati la degustarile de ciocolata, trimit e-carduri si pot afla mai multe lucruri despre produsele ce urmeaza a fi lansate. Daca esti pasionat si iubesti ciocolata iti recomand Heidi Choco Club, inscrie-te selectand “blog” in campul “De unde ati aflat despre Heidi Choco Club?” si intra in clubul Heidi. Odata devenit membru al acestui club select, gasesti toate noutatile despre ciocolata favorita, poti participa la concursuri cu recompense delicioase, de asemenea poti participa la seminarii cu subiecte despre ciocolata si fabricarea ei. Cea mai importanta recompensa este o excursie in Elvetia si vizitarea fabricii de ciocolata si cu posibilitatea de a degusta ciocolata in diferitele faze ale productiei, oare cine nu si-ar dori o asemenea experienta delicioasa ? 

Heidi Club
Insusirile senzoriale deosebite, dar si valoarea nutritiva mai ridicata fata de celelalte produse zaharoase fac ca produsele din cacao, si in special ciocolata Heidi sa fie foarte apreciate indiferent de varsta. Continutul de cacao si adaosul de lapte imbunatatesc nu numai valoarea nutritiva a ciocolatei, dar o fac una din cele mai ravnite dintre toate produsele zaharoase.

Mesajul pe care Heidi il transmite tuturor romanilor pentru care ciocolata este un mic deliciu ocazional, un pretext de a trai un moment placut in fiecare zi, o autorecompensa, un dar pentru cei dragi, un tabiet sau pur si simplu ceva bun, este acela ca, straduindu-ne sa fim mereu la inaltime, sa inovam si sa oferim cele mai bune rezultate ale muncii noastre, vom reusi sa avem ceva in comun, si anume: PASIUNEA PENTRU CIOCOLATA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro