Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un nou concurs o noua provocare

Era o zi ca oricare alta, pe la mijlocul saptamanii, care a trecut normal in rutina obisnuita, insa totusi ceva in acea zi s-a intamplat, ceva care m-a facut sa devin un alt om si sa ma gandesc si din alte perspective. Urmaream stirile de seara la televizor, am poposit pe Antena3, ca numai acest post il prind in limba romana in mohorata Macedonie, dupa cateva minute de vizionat stiri a intervenit o stare de relativa plictiseala si somnolenta. Am decis in final sa caut ceva pe internet, poate gasesc ceva interesant care sa-mi capteze atentia si sa ma invioreze putin.

Am avut o placuta surpriza sa descopar o noua intiativa care vine in sustinerea si promovarea blogosferei romanesti si anume Campionatul National de Blogging, oferit de cei de la Blogal Initiative. Noutatea acestui campionat de blogging este aceea ca toti bloggerii participanti la actiune castiga, deoarece au introdus un sistem de punctaj care permite oricui sa acumuleze puncte prin activitate si in timp aceste puncte pot fi schimbate pe diferite servicii sau produse oferite de organizatori si sponsori. Totodata Blogal Initiative ofera tuturor bloggerilor care vor sa se profesionalizeze un mediu competitiv, obtinanadu-se puncte atat prin participarea la campanii cat si doar din activitatea de a scrie pe blogul personal. Bloggerii participanti castiga si o vizibilitate mai buna, dar si un CV profesional care v-a putea fi consultat de clienti si agentii.

Organizatorii si sponsorii iau deciziile si fac cum considera ei mai bine si-si urmaresc scopul, insa din punctul meu de vedere ar fi interesant daca ar opta, spre exemplu, sa poti schimba punctele acumulate, o parte de ele si in bani, o parte sa le poti schimba in produse si o parte sa le poti utiliza pentru diverse cum ar fi promovare sau publicitate etc, bineinteles s-ar putea pune un prag pentu fiecare categorie sau optiune ca sa nu existe discrepante mari si o lipsa de echilibru. As fi foarte fericit, probabil si restul bloggerilor ar sustine o diversitate mare de campanii cu subiecte cat mai interesante care sa acopere o paleta larga de interes, si bineinteles si o alta abordare a articolelor din partea sponsorilor nu doar din perspectiva de marketing. Un ultim aspect, ce cred ca ar fi ok de mentionat este un criteriu de jurizare mai concret si obiectiv pentru fiecare campanie care ar elimina multe suspiciuni si neincrederea din randul participantilor, daca se poate asa ceva implementat ar fi bine venit.

Blogal Initiative
Cu alte cuvinte apreciez si particip in Campionatul National de Blogging, sunt incantat de idee si recomand tuturor pasionatilor si posesorilor de blog. Sper sa participe un numar cat mai mare de bloggeri, sa existe o competie interesanta, concurentiala si cu multa adrenalina. Multa bafta tuturor participantilor si celor de la Blogal Initiative in realizarea proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro