Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lexus LF-LC Blue noua tehnologie

Lexus a dezvaluit noua si uimitoarea LF-LC Blue Concept care inspira si aduce noi materiale si tehnologii avansate hibride. Lexus a ales Australian International Motor Show 2012 din Sidney pentru a descoperi conceptul LF-LC albastru si cum va arata in viitor noul brand de lux de la Toyota. Lexus LF-LC si-a facut debutul la Detroit la inceputul acestui an si conceptul Blue este versiunea a doua a hibridului Toyota supermasina pe care japonezii au scos-o sa concureze marcile germane si americane din categoria lux. Lexus LF-LC Albastru este ceea ce cultura viitorului Lexus va arata, mai agresiv, mai rapid si sportiv reprezentand oferta de masini de lux.



Cultura si noul spirit Lexus incepe cu cea mai noua performanta orientata spre tehnologia hibrid. Multi entuziasti de masini de performanta se tem ca tehnologia hibrid si performanta nu pot exista impreuna, dar Lexus LF-LC arata ca se poate. Audi, BMW si Mercedes, de asemenea lucreaza la o tehnologie noua care va transforma segmentul de lux si inalta performanta al masinilor sport, iar BMW si Toyota au format chiar un nou parteneriat pentru dezvoltarea viitoarelor masini sport de performanta.



Performanta incepe cu cea mai recenta tehnologie din fibra de carbon, aplicata in productia de masini care a fost un produs de dezvoltare a conceptului LF-LC. Lexus a dezvoltat semnificativ tehnologia de lux, care imbina fibra de carbon si aliaje de aluminiu impreuna pentru a atinge un corp de lumina extraordinar pentru conceptul supercar LF-LC. Aceasta masa a caroseriei usoara ofera platforma perfecta in care sa se introduca sistemul de generatie urmatoare a Lexus Hybrid Drive.



Toyota numeste noul sistem avansat Lexus Hybrid Drive, echipat cu un motor cu ardere Atkinson, care este cuplat la un grup special de baterii de energie puternica. Acumulatorul nou este diferit de gama actuala de baterii a generatiei Lexus hibrid si ofera o mai mare putere de la o baterie mai mica pentru vehicule. Combinatia conceptului de combustibil/electric pentru sistemul de alimentare produce un impresionant 500 cai putere care este mai mult decat orice target atins de un hibrid Lexus pana in prezent. Noul LF-LC conceptul albastru arata ca tehnologia hibrid nu trebuie sa fie si plictisitoare.



Noul concept dispune de cea mai recenta tehnologie iar interiorul devine spectaculos, precum si cu un plafon de sticla, un ecran touch screen, dublu 12.3-inch LCD si cu un volan din fibra de carbon stil curse. Noul Lexus LF-LC conceptul Blue este "parte concept, parte realitate", dar stim sigur ca vedem viitorul Lexus si este intr-adevar un viitor interesant. LF-LC este absolut uimitoare, caracterizata de aspectul frumos al grilei si a farurilor cu design foarte interesant si inovatii tehnice, care cu siguranta vor influenta vehiculele Lexus in viitor.

Daca esti pasionat cu siguranta nu ai rata un Lexus LF-LC Blue.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro