Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Fiat Panda generalitati

Fiat Panda este alegerea inspirata pentru cei interesati pentru o utilizare preponderent urbana. Fiat Panda este o masina destul de fiabila destinata celor care circula mai mult prin oras sau pe distante interurbane scurte. In Romania un Fiat Panda nou este in jur de 7500 euro un pret destul de piperat avand in vedere ca finisarea interiorului este destul de modesta insa materialele alese sunt rezistente la uzura iar ergonomia postului de conducere este destul de buna. Pozitia de condus este inalta si scaune relativ incomode cu sezut scurt. Motorul cu patru cilindri ofera performante decente si se bucura de o reputatie buna distributia se inlocuieste dupa 120.000 km sau 4 ani de folosire.
Fiat Panda este o masina aflata in serviciul multor firme de curierat sau distributie, costurile de intretinere fiind in general destul de reduse, bariera psihilogica de 200.000 km putand fi depasita lejer fara reparatii capitale. Bucsele si articulatiile suspensiei au in general o durata de viata uzuala de 3 ani sau circa 30.000 km. Alte puncte slabe semnalate de proprietari ar fi sistemul de evacuare sensibil la rugina si erorile date ocazional de immobilizer.

Puncte slabe ale masinii Fiat Panda

- baia de ulei - Fiat nu a gasit o solutie prea eficienta de izolatie pentru baia de ulei, aceasta fiind afectata de rugina si pietre.
- articulatiile planetarelor fata - sunt destul de sensibile, in general acestea trebuie sa fie inlocuite la fiecare 30.000 km.
- electronica - modulul electronic de gestiune a motorului poate da erori iar inlocuirea acestuia putand fi destul de costisitoare pentru buzunarul romanului.
- sistemul de evacuare - poate fi afectat de rugina odata cu trecerea timpului, inlocuirea tobei se face de obicei odata la 4 ani.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro