Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Power Pulling

Power Pulling este o competitie sportiva foarte populara in America, Europa si Australia. Competitia consta in tragerea unei sanii cu greutate variabila pe o distanta de 100 metri de catre tractoare modificate. Sunt acceptate diferite clase si echiparea cu mai multe motoare puternice ale unui singur tractor, drept urmare mai este cunoscut ca si cel mai puternic motorsport.
Regula de desfasurare a competitiei este simpla fiecare tractor din clasa lui trage o sanie cu o anumita greutate pe distanta de 100 metri. Daca exista mai mult de un tractor care reuseste un "full pull" (o tragere completa a saniei pe distanta de 100 metri) atunci se mai adauga greutate in plus, castigand concurentul care reuseste sa traga sania pe distanta cea mai mare.
Sania este o platforma pe care se incarca greutati dupa diferite standarde si pentru diferitele clase de concurs ale tractoarelor. Sania este echipata in fata cu o lama de metal masiva rolul ei fiind acela de a creste rezistenta la tragere astfel cu cat distanta este mai mare cu atat mai grea devine tragerea saniei.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro