Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Logan istorie placuta

Odata cu retragerea din fabricatie de catre Renault a modelului Dacia Logan, ne-am gandit sa facem o retrospectiva a modelului si fiabilitatii automobilului din perspectiva unui simplu "car crash test".
In urma testului s-a dovedit urmatoarele: pentru modelul Logan, caroseria este rezistenta oferind ocupantilor automobilului trei stele in protectie.
La un impact frontal sau lateral protectia este asigurata in proportie aproape de maxim atat in ceea ce priveste soferul, pasagerul cat si al copilului care s-ar afla pe bancheta din spate.
Un minus mare in caz de impact este sesizat insa in protectia pietonilor cat si a celorlalte categorii vulnerabile de participanti la trafic.

2 comentarii:

  1. Buna,
    M-ar interesa, ce masini merita cumparati, care sa fie second hand, cati ani sa aiba ca sa fie inca mai noua si sa fie dupa aia ieftin de intretinut. Care piese sunt mai ieftine, ce marci au verificari,etc.mai ieftine cu o calitate relativ buna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      In general in achizitionarea unui automobil se tine cont de mult mai multi factori determinanti. Pentru a raspunde scurt si la obiect automobilele din gama vw, skoda, seat sunt fiabile si usor de intretinut cat si automobilele productie autohtona din gama dacia. Daca doriti un raspuns mai detaliat nu ezitati sa ne contactati pe mail la adresa office@newparts.ro.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro