Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Jocuri de primavara de la Best Kids

Astazi am avut parte de o zi frumoasa de primavara, ademenit de razele caldute de soare si vremea buna de afara, am iesit la o plimbare prin parc. Dupa o buna bucata de timp m-am oprit la o terasa unde am savurat un espresso cu un pahar de suc natural. In timp ce stateam la terasa priveam vis-a-vis la un teren de joaca amenajat pentru copii. Un mic rai al jucariilor de exterior plin de copii energici care radiau de bucurie, tipau, sareau si se jucau de zor. Spectacolul oferit de copilasii zglobii era electrizant, nu ii puteai urmari pe toti in acelasi timp, era o aglomeratie de nedescris in acel spatiu mic de joaca. Am sesizat ca numarul copiilor era mai mare decat capacitatea spatiului de joaca, efectiv saracii copilasi trebuiau sa stea la coada pentru a se da pe tobogan sau sa aiba loc in spatiul de sarit gonflabil. Totusi entuziasmul lor era electrizant, toti parintii erau cu zambetul pe buze urmarindu-si odraslele pline de energie, absolut niciunul dintre copilasi nu dadea semne ca este deranjat de aglomeratie sau de ceilalti copii cu care probabil doar de putin timp s-au cunoscut.

Oferta Best Kids
Admirand bucuria si energia copiilor la locul de joaca, am inceput sa ma gandesc oare cat costa sa amenajezi un mic loc de joaca in aer liber, perfect pentru zilele frumoase de primavara si vara. Am intrat pe internet sa ma documentez pe situl magazinului online Best Kids in categoria jucarii de exterior si gradina. Am descoperit ca preturile la jucariile de exterior si gradina sunt accesibile. In plus, la Best Kids gasesti o varietate si o diversitate mare la jucarii de exterior. Chiar ai posibilitatea in functie de buget sa creezi un spatiu ideal de joaca fara prea mare efort, toate comenzile le poti face online direct din magazin.

Saltea Gonflabila Adventure
Imaginatia a inceput sa lucreze dupa ce am descoperit o saltea gonflabila adventure in oferta Best Kids. Un spatiu gonflabil pentru sarit este ideal pentru odrasle cu multa energie, este perfect si practic, poti sa-l pui in functiune in maxim 2 minute cu un compresor de aer conectat non stop. Materialele sunt de buna calitate, spatiul este dotat cu plasa de siguranta pentru protectia celor mici. Spatiul de joaca este unul complex format din saltea pentru sarit, plasa de siguranta, cos de baschet, tobogan, loc de joaca cu bile, loc pentru Darts, tunel si spatiu de catarat. Pachetul contine pe langa locul de joaca, 30 de bile din plastic, compresor, geanta pentru transport, kit pentru reparatii minore si un manual de utilizare in limba romana. Spatiul de joaca are o capacitate pentru 4 copii in acelasi timp. Pe langa pretul bun, salteaua gonflabila este perfecta pentru a oferi copilului tau un spatiu de joaca agreabil si placut.

Tobogan mega cu apa
Visul oricarui copil este un tobogan mare pe care sa se dea pana la epuizare. In magazinul online de jucarii Best Kids gasesti la oferta un tobogan mega cu apa, special creat pentru a fi plasat oriunde spatiul permite. Toboganul este destul de mare, rezistent si sigur, prevazut cu protectii laterale inalte la partea superioara a scarilor, pentru a oferi mai multa siguranta copiilor. Toboganul este confectionat din material plastic de calitate, foarte usor de montat si se poate folosi, dupa preferinte, cu apa sau fara, avand un furtun montat in partea din spate. Materialul din care este confectionat si culorile sunt rezistente la razele solare si la variatiile de temperatura. Toboganul este o achizitie de exceptie si un cadou formidabil pentru orice copil.

Cabana Winnie si Leagan
Un loc de joaca foarte spectaculos pentru un copil este o cabana winnie si leagan ce se poate achizitiona din magazinul online de jucarii Best Kids. Cabana este prevazuta cu o usita ce se deschide in interior, doua geamuri, doua scaunele integrate si un telefon, Sub cabana exista doua spatii de acces pentru ascunzatoare, iar una din partile cabanei este prevazuta cu un tobogan. Balansoarul este evolutiv cu bara de protectie detasabila cu tot cu spatar, ramanand un leagan clasic. Cabana este fabricata din material plastic rezistent la razele solare si este usor de asamblat. Complexitatea, fiabilitatea si pretul bun, fac din cabana winnie o achizitie de durata pentru a oferi bucurie copiilor in anii cei mai frumosi ai lor.

www.bestkids.ro
Magazinul online de jucarii Best Kids, ofera o gama variata de produse, de la articole si accesorii pentru bebelusi, la jocuri si joculete pentru copii, pana la balansoare, carucioare, produse de igiena sau sanatate si carti. Best Kids se adreseaza atat copiilor cat si parintilor de toate varstele. Este orientat in special spre client, printr-o echipa de profesionisti ce face ca totul sa fie livrat in cel mai scurt timp la cele mai mici preturi. Daca trebuie sa faci un cadou si n-ai idei, apeleaza cu incredere la specialistii de la Best Kids care-ti ofera solutii practice. Recomand Best Kids, cel mai mare magazin online de jucarii si accesorii, de unde poti achizitiona jucarii cu care sa realizezi un mini spatiu de joaca special pentru copilul tau.

10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daca tu ca adult il consideri tare imagineaza-ti cum il vad copilasii :)

      Ștergere
  2. Sunt tare frumoasa jucariile de la bestkids, baiatul meu este innebunit dupa ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa fiu din nou copil! Acum nu mai incap in casuta aia :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu incurajez "joaca" outdoor! Nu-mi place cand vad copii pasionati de jocurile pe calculator! Consider ca acestia isi irosesc aiurea cei mai frumosi ani din viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema cea mai mare este ca nu fac miscare cand sunt in crestere si nu se dezvolta musculatura si corpul nu creste armonios.

      Ștergere
  5. jucariiii, tot ce-si doresc copii sa primeasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e sunt jucarii diverse si frumoase cate vrei pentru cei mici

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro