Existi doar daca esti online

Fiecare dintre noi are in viata cate o initiativa reusita, dar o initiativa dedicata serviciilor de web hosting este cu atat mai buna si merita promovata, cu cat in spatele ei se afla o echipa entuziasta, dedicata si profesionista. Internetul face parte din cotidian iar accesul la internet este disponibil unei mari majoritati din populatie atat la locul de munca, unde nu se mai poate concepe o activitate fara o conexiune la net, dar si prin telefonie mobila, sa nu uitam totusi ca marea majoritate are acces la internet de acasa. Odata familiarizati cu internetul fiecare initiativa, activitate sau afacere are nevoie de o promovare si o pagina de prezentare sau un magazin online, iar internetul este una dintre cele mai utile si ieftine metode de promovare. Internetul este un mediu nelimitat unde informatiile circula rapid iar accesul nu este restrictionat, cred ca sunt milioane de romani care utilizeaza un serviciu de email sau comunicare online, insa exsita posibilitatea ca fiecare sa-si creeze sau sa apeleze la servicii profesionale si sa-si intretina o pagina personala, sa-si faureasca in timp un brand in mediul online cu resurse putine si intretinere relativ usoara. 

www.namebox.ro

Tehnic toti isi doresc succesul atat in afaceri cat si personal, un target pe care-l poti atinge apeland la servicii dedicate, oferite de o echipa de profesionisti prin intermediul sitului NameBox. Va intrebati cine sunt cei de la NameBox? Raspunsul la intrebare este simplu, sunt o echipa tanara si dinamica de profesionisti in domeniul web hosting care au initiat un proiect, in 2009, in cadrul companiei Acip Computers SRL. Proiectul a fost sustinut de un site sub numele de aciphosting.ro, prin intermediul caruia erau furnizate servicii stabile si profesioniste de web hosting. Dorinta de a construi un brand puternic a facut ca in 2012 sa fie lansat NameBox si brandul cu acelasi nume, inregistrat OSIM. Actual prin intermediul NameBox se ofera servicii de gazduire web, inregistrare domenii si servere virtuale, dar ce-i recomanda este suportul tehnic oferit clientilor indiferent de ora sau zi. Centrul de date prin intermediul caruia sunt oferite seviciile este dotat cu echipamente de ultima generatie, marca Intel sau Cisco, pe servere Super Micro, cu procesoare Intel Xeon, cu conectivitate la internet prin provideri multipli pentru a fi evitate neplacerile ocazionale de genul Fiber Cut (taieri din greseala de cabluri, daca Dorel isi face aparitia ...) sau caderi de retea. 

Concret de ce as alege serviciile NameBox, sunt destul de multe dar o sa incerc sa le sintetizez. In primul rand au oferte care se pot personaliza in functie de nevoile fiecarui client, un atribut extrem de important este flexibilitatea celor de la NameBox in satisfacerea tuturor nevoilor clientilor. Urmatorul atribut important de care as tine cont este backup al datelor zilnic, astfel ei stocheaza zilnic pe un server extern o copie a datelor de pe serverul de gazduire, putand fi restaurate fisiere in caz de urgenta, drept urmare toate datele sunt sigure si nu le vei pierde in orice situatie neprevazuta, imaginati-va cum ar fi sa pierdeti o parte din datele importante si sa nu mai puteti sa le recuperati vreodata, cred ca ar fi o grea lovitura de suportat pentru oricine. Apoi as alege NameBox pentru ca ofera cel mai complet panou de control, si anume cPanel, extrem de util si flexibil in gestionarea sitului. 

Oferta NameBox

Ai o afacere, ai cativa angajati si un site, initial ai avut nevoie de cateva casute de email, dar afacerea iti merge bine si doresti sa te extinzi sa mai angajezi personal, caruia doresti sa le creezi casute de email, cu NameBox nimic mai simplu, ei ofera casute de email nelimitate pentru un singur cont de gazduire, un aspect foarte important pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. Un alt aspect important este un uptime garantat de 99.9 %, ce inseamna asta, pai prin echipamentele moderne si conexiuni multiple la internet, situl va fi mereu online. 

Pe langa suportul tehnic non-stop, sunt oferite peste 225 de scripturi gratuite, care pot fi instalate usor din cPanel. Nu in ultimul rand, un atuu credibil este faptul urmator, in cazul in care un client nu este satisfacut de serviciile oferite in termen de 30 de zile de la efectuarea comenzii, se restituie suma integrala fara a cere alte explicatii. 

Recomand cu caldura profesionistii si serviciile NameBox, cu certitudinea ca, apeland la serviciile lor de inregistrare domenii si web hosting, satisfactia de a fi prezent online prin intermediul unei pagini web, este nemasurata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

Booking.com